![]() |
Bana Dokunma.. Bana da Dokunma.. Askere Dokun.. |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Bana Dokunma.. Bana da Dokunma.. Askere Dokun.."ASKERLERE dokunulsun" diye yasa çıkartmaya uğraşanlar, nedense kendilerine asla dokunulmasını istemiyorlar ![]() Cumhurbaşkanı'na dokunamazsın ![]() Başbakan'a dokunamazsın ![]() Bakanlara dokunamazsın ![]() Milletvekillerine dokunamazsın ![]() Bitmedi ![]() ![]() İcra memuruna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahalle muhtarına ![]() ![]() ![]() ![]() Tapu memuruna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitmedi ![]() ![]() RTÜK personeline, başkanına ![]() ![]() Savcıya ![]() ![]() Hemşireye ![]() ![]() Vakıflar Genel Müdürlüğü memuruna ![]() Doktora ![]() ![]() Polise ![]() ![]() Özelleştirme İdaresi Başkanlığı görevlisine ![]() ![]() Dokunamazsın ![]() Bitmedi ![]() ![]() Köşk'teki memura ![]() ![]() Çocuk Esirgeme Kurumu çalışanına ![]() ![]() Belde belediye başkanına ![]() ![]() Belde belediye meclisi üyesine ![]() ![]() TMSF elemanına ![]() ![]() TBMM'deki memura ![]() ![]() Dokunamazsın ![]() Bitmedi ![]() ![]() Üniversite öğretim üyesine ![]() ![]() Devlet Mahsulleri Ofisi personeline ![]() ![]() TBMM Genel Sekreteri'ne ![]() ![]() Belediye başkanına ![]() ![]() Belediye Meclisi üyesine ![]() ![]() İl Genel Meclisi üyesine ![]() ![]() İller Bankası çalışanına ![]() ![]() Dokunamazsın ![]() Şimdi ![]() ![]() Bu kadar adama "görevleri sebebiyle işledikleri suçlardan dolayı" yasa gereği dokunamıyorken ![]() ![]() Dokunabilmen için üst makamlarından izin alman gerekiyorken ![]() ![]() Ancak üst makamlar izin verirse mahkeme önüne çıkartabiliyorken ![]() ![]() Vermezse elin-kolun bağlı bekliyorken ![]() ![]() Askere kayıtsız-şartsız dokunulsun isteniyor ![]() İzin-mizin gerekmesin deniliyor ![]() Bu hararetli isteğe gerekçe olarak da, "demokrasi" gösteriliyor ![]() Vallahi bizimki nasıl bir demokrasi, anlayamadım gitti ![]() Genelkurmay'a işliyor, muhtara işlemiyor ![]() Millete işliyor, milletin vekiline işlemiyor ![]() Böyle adil ve güzel bir sisteme dünyanın hiçbir yerinde rastlayamazsınız ![]() Kıymetini bilin! ![]() ![]() OSMAN GENÇER |
![]() |
![]() |
|