|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
mantar, melemeni, tarifi, yemek, yunanistan |
![]() |
Mantar Melemeni... (Yunanistan) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantar Melemeni... (Yunanistan) Yemek TarifiOther:Kullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik N/A -10/15 kucuk mantar -2 sivri biber -3 domates -2 kuru sogan -1 c ![]() -arzuya gore aci(sambal) -cay bardagi zeytinyag[*]-tuzTarifin Hazırlanışı1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() afiyet olsunn arkadaslar ![]() ![]() ![]() [*]SAMBAL:domaztez yada limon yapragi ile tatlandirilmis bir tur chili biber ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mantar Melemeni... (Yunanistan) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantar Melemeni... (Yunanistan) Yemek TarifiLİMON ve FESLEĞEN SOSLU IZGARA PİLİÇ Malzemeler 4 parça piliç göğüs eti (400 gr) 2 çorba kaşığı sıvı yağ Yarım çay kaşığı karabiber Tuz SOSU İÇİN Bir demet fesleğen 2 çorba kaşığı krema 4 çorba kaşığı süzme yoğurt 2 çorba kaşığı limon suyu 2 diş sarımsak Tuz LİMON ve FESLEĞEN SOSLU IZGARA PİLİÇ TARİFİ Piliçleri sıvı yağa bulayıp tuz ve karabiber ile lezzetlendirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|