![]() |
Alevli Biftek Kongolez - Fransız Mutfağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alevli Biftek Kongolez - Fransız MutfağıAlevli Biftek Kongolez (fransa) STEAK AU POIVRE FLAMBE CONGOLAIS 4 kişi için MALZEME : 8 parça sığır filetosu (75 gr ![]() 1 çorba kaşığı ezilmiş tane karabiber Tuz, 1 tatlı kaşığı çok ince kıyılmış arpacık soğan 1 çorba kaşığı tereyağı 6 çorba kaşığı krema 4 çorba kaşığı fon dö vo YAPILIŞI : Stekleri tuzlayıp tane karabibere bulayınız ![]() ![]() Tereyağını ilâve edip biftekleri yan yana tavaya koyunuz ![]() ![]() Bir dakika alt üst kızartıp biftekleri bir tabağa çıkarınız ![]() Tavaya Fon dö vo ve kremayı ilâve ediniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|