![]() |
Çin Usülü Pirinç Mücveri Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Usülü Pirinç Mücveri Yemek TarifiMalzemeler : 300 gr ![]() 250 gr ![]() 200 gr ![]() 125 gr ![]() 2 yemek kaşığı soya sosu 1 diş ezilmiş sarmısak 4 adet yumurta Acı kırnızı biber Tuz Hazırlanışı : Pirinçleri 1 litre tuzlu suda 15 dakika haşladıktan sonra süzüp soğumaya bırakın ![]() Taze soğanı ince şeritler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta margarini bir tavada eritin ![]() ![]() ![]() Fazla yağın süzülmesi için ayrı bir kaba alın, sonra tatlı-ekşi Çin sosu ile birlikte servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çin Usülü Pirinç Mücveri Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Usülü Pirinç Mücveri Yemek TarifiFOLYODA TAVUK GÖĞSÜ Malzemeler 6 adet tavuk göğsü filetosu 2 çorba kaşığı tereyağı 1 adet küçük boy soğan 1 diş sarımsak 2 fincan ekmek kırıntısı 3 çorba kaşığı iyice doğranmış maydanoz Karabiber FOLYODA TAVUK GÖĞSÜ TARİFİ Barbeküyü önceden orta derecede ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|