![]() |
Çin Usulü Dana Kavurma - Çin Mutfağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Usulü Dana Kavurma - Çin MutfağıÇin Usulü Dana Kavurma - Çin Mutfağı Malzemeler: Çin tavası (wok) 750 gr ![]() 2 ortaboy soğan 3 diş sarımsak 4 adet domates 2 yemekkaşığı zeytinyağı 2 çaykaşığı pul biber 1 çaykaşığı tuz Yapilisi: Kızdırılmış çin tavasını hafif yağlayın ![]() Soğan ve sarımsağı beraberce öldürün Etleri bu karışıma ilave edin ve devamli karıştırarak etleri yumuşatın ![]() Daha sonra rendelenmiş domatesleri ekleyin ![]() Kırmızı pulbiberi ve tuzuda koyarak kısık ateşte 20 dk ![]() |
![]() |
![]() |
|