![]() |
Alman Mutfağı - Rotkohl - Elmalı Kırmızı Lahana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Mutfağı - Rotkohl - Elmalı Kırmızı LahanaAlman Mutfağı-Rotkohl - Elmali Kirmizi Lahana Malzemeler Kırmızı Lahana (İnce ince kıyılmış) 1 kg ![]() Defne yaprağı 1 adet Kırmızı şarap sirkesi 6 çorba kaşığı Kaynar su 2 bardak Toz şeker 1 silme çorba kaşığı Tuz Biber Elma (Soyulup gobekleri çıkartılarak dilimlenmiş) 225 gr ![]() Soğan (Küçük, çentilmiş) 1 adet Karanfil (Çekilmiş veya dövülmüş) 1 çimdik Yapılışı Lahanayı bir tencereye koyun; sirkeyi, şekeri, tuz ve biberi katarak karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|