Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cin, mutfağı, pirinçli, yumurta

Pirinçli Yumurta - Çin Mutfağı

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pirinçli Yumurta - Çin Mutfağı




Pirinçli Yumurta- Çin Mutfağı

Malzemeler:

1 Adet Yumurta

100 gr Soguk Et

100 gr Sucuk

1 adet Havuc

1 adet Kabak

2 adet Taze Sogan

2 dis Sarmisak

1 kase Haslanmis Pirinc

Soya Sosu

1 corba Kasigi Tereyagi

Yapilisi:

Yumurtayi catalla cirpip derin bir tavada kizdirilan tereyagi ile hizla karistirarak ve kücük parcalara ayirarak pisirin ve bir tabaga alin Kücük kücük dogranmis sucuk ve haslanmis dogranmis soguk eti tavaya alip birlikte kavurun Havuc ve kabagi ince ince dograyin, tavada kavrulmakta olan sucuk ve ete ekleyip cok kuvvetli ateste 1 dakika daha kavurun Ince kiyilmis yesil sogan ve ince dilimlenmis sarmisagi ekleyin Haslanmis pirinc ile birlikte pisirilmis olan yumurtayi tavaya alin Tüm malzemeyi iyice karistirip soya sosu ile birlikte servis yapin



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.