Amerikan Mutfağı - Fırında Kalkan Balığı Tarifi |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Amerikan Mutfağı - Fırında Kalkan Balığı TarifiAmerikan Mutfağı-Fırında kalkan balığı Tarifi Malzemeler kalkan balığı kekik, safran tozu, pul biber taze kekik maydanoz sarmısak tortilla ekmeği pırasa kuru soğan fesleğen biberiye karışımı patates püresi Yapılışı Balığı tavada 2 dakika kızarttıktan sonra taze kekik, sarmısak, pırasa, kuru soğan, fesleğen ve biberiye karışımıyla birlikte fırında 10 dakika pişirin Diğer yandan patates püresine kekik, safran tozu, pul biber ve maydanoz katıp karıştırın Marketlerde satılan tortilla ekmeğini yağda kızartıp üzerine domates soslu patlıcan kızartması koyun Sonra sırayla patates püresi, kalkan balığı ve ekmeği üst üste koyup servis edin |
|