![]() |
Rus Yemekleri - Vişne Sosu Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rus Yemekleri - Vişne Sosu TarifiRus Yemekleri-Vişne sosu Tarifi Malzemeler 1 su bardağı süzülmüş ve çekirdeksiz vişne kompostosu ve 1/2 bardak suyu, 2 yemek kaşığı şeker, 1 yemek kaşığı sek beyaz şarap, 1 tatlı kaşığı mısır nişastası, 1 damla acı badem aroması ![]() Yapılışı Kompostonun suyunu, şekeri, şarabı ve mısır nişastasını homojenleşene kadar iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Café Pushkin’de, antepfıstıklı créme brulée ile sunuluyor ancak, tercih ettiğiniz her tür tatlının yanında kullanabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|