|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arap, dolması, işkembe, mutfağıkibbeh, tarifi |
![]() |
Arap Mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arap Mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması TarifiArap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi Malzemeler Kuzu işkembesi 3 kg (5 parça) Tarçın ve Kişniş Kuşbaşı dolmalık et (1 ![]() Tuz (1 çorba kaşığı) Bulgur (1 ![]() Pirinç (100 gr) Soğan (2 baş) Karabiber (1 tatlı kaşığı) Kırmızı biber Nane Yapılışı İşkembeler kaynar suda iyice yıkanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|