![]() |
Kuru Üzümlü &Amp; Kiymalı Börek - İspanyol Mutfağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Üzümlü &Amp; Kiymalı Börek - İspanyol MutfağıKuru Üzümlü & Kiymali Börek İspanya Mutfağı Malzemeler: 16 dilim 350 gr ![]() 300 gr ![]() 30 gr ![]() 40 gr ![]() 4 adet kirmizi biber 1 adet sogan 1 dis sarmisak 3 yemek kasigi domates salçasi 1 adet yumurta sarisi 6 yemek kasigi kirmizi sarap 9 yemek kasigi zeytinyagi Toz kirmizi biber ½ tatli kasigi kimyon 2 tatli kasigi kuru maya Toz seker Tuz Yapilisi: Kirmizi biberleri temizleyin, kuru üzümlerle birlikte kiyin ![]() ![]() Sarmisagi ezin, sogani küp seklinde dograyin bademlerle birlikte 4 yemek kasigi zeytinyaginda kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamur için un ve mayayi karistirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiymali içi, hamurun üzerine yayin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden 200º isitilmis firinin alttan ikinci rafinda 30 dakika pisirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|