![]() |
Elmalı Milföy Tatlısı Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı Milföy Tatlısı Tatlı TarifiKullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik N/A 500 gr elma 1 paket milföy hamuru 1 çay kaşığı tarçın 100 gr ceviz 50 gr tereyağı 100 gr pudra şekeri[*]Üzeri için galeta unuTarifin HazırlanışıSoyulmus ve doğranmış elmayı çok az ateşte suyu çıkıncaya kadar haşlayın ![]() Sonra pudra şekerini, cevizi ögütülmüş tarçını ilave edin ![]() Hamurları, ılık ve nemli bir örtüde kesin ![]() Hamurun kendi tarafinızdaki yönüne galeta unu serpin ve unlanan hamurun üzerine paralel bir şekilde malzemeyi yerleştirin ![]() Sonra yerleştirilen malzemenin üstüne de galeta ununu serpin ![]() Daha sonra örtü yardımıyla hamuru ve içindeki malzemeyi yuvarlayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|