Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, dondurmalı, ile, ilgili, kısa, sundae

Dondurmalı Sundae İle İlgili Kısa Bilgi

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dondurmalı Sundae İle İlgili Kısa Bilgi

Dondurmalı sundae ile ilgili Kısa Bilgi

Dondurmalı sundae ile ilgili Kısa Bilgi
Google bugün ziyaretçilerine Dondurmalı Sunade sürprizi yaptı Dondurmalı sunade nedir? Nasıl Yapılır? Google Neden böyle bir logo seçti? işte bu soruların hepsiyle beraber dondurmalı sunade…
Dondurmalı sundae Google’a logo oldu Dondurmalı sundae 119 yaşında! Dondurmalı sundae nedir ve nasıl yapılır? Şimdi tüm Google kullanıcıları Doodle (logo) olarak Dondurmalı sundae görmekte ve iştahlanmakta
Cafe Fernando ismi nereden çıktı biliyor musunuz? Nereden bileceksiniz? Şöyle ağız tadıyla hiç anlatmadım ki… Sürpriz proje diyip duruyorum ya… Onunla da çok alakası var Nereden nereye… İnanılmaz ama gerçek
Üniversiteyi bitirmişim Yıl 1998 Aylardan Ağustos San Francisco yolcusuyum Okumaya gidiyorum Uçağa binmeden önceki haftalar kabus gibi geçmiş Amerika’dan gelmek bilmeyen evraklar, kargo şirketiyle günaşırı kavgalar… Uçağa binmeden önceki gün kağıtlar geliyor, mucizevi bir şekilde konsolosluktan bir günde vize çıkıyor ve ben daha ne olduğunu bile anlayamadan boyum kadar iki bavulla kendimi uçakta buluyorum 20 saat sonra da San Francisco‘nun en sisli gününde, şehrin en depresif bölgesinde, okula en yakın diye seçtiğim motelin kapısında beklerken… Kapıda beni “30 dakika sonra geliyorum” notu karşılıyor Bavulların üstüne tüneyip motel görevlisinin gelmesini bekliyorum Ardından tepemde dağ gibi, elinde ufak bir domuz büyüklüğündeki kedisiyle bir kadın beliriyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com