![]() |
Muzlu Rulo Pasta Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muzlu Rulo Pasta Tatlı TarifiMuzlu Rulo Pasta Tatlı Tarifi Malzemeler Pandispanya malzemesi: • 4 adet yumurta • 4 yemek kaşığı un • 5 yemek kaşığı toz şeker • 1 paket kabartma tozu Krema malzemesi: • 1 kg süt • 2 yumurta • 4 yemek kaşığı un • 6 yemek kaşığı toz şeker • 1 yemek kaşığı tereyağ (arzuya göre) • 2 adet iri muz Tarif Önce pandispanyayı hazırlayalım ![]() ![]() Sarılarınıda mikserin düşük ayarıyla çırpalım ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 10-15 dakikada pişirelim ![]() Daha sonra sıcakken yağlı kağıtla birlikte rulo yapalım ![]() Bir yandan da krema için süt yumurta, un ve şekeri karıştırıp kremayı hazırlayalım ![]() ![]() Soğumuş pandispanyayı açıp içine kremayı sürelim ve artan kremayı da üzerine sürelim ![]() ![]() 1 saat sonra çıkarıp normal dolaba 4-5 saat beklettikten sonra servis yapalım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Muzlu Rulo Pasta Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muzlu Rulo Pasta Tatlı TarifiTATLILAR HAKKINDA Şeker tadında olan, içinde şeker bulunan yiyeceklerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|