![]() |
Çikolatalı Yumuşak Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çikolatalı Yumuşak Tatlı TarifiÇİKOLATALI YUMUŞAK Pasta Tarifleri Malzemeler 250 GR BİTTER ÇİKOLATA (%70 KAKAOLU MONTIGNAC ÇİKOLATASI) 5 YUMURTA 1/2 BARDAK SÜT BİR TUTAM YAPILIŞI 200 gram parçalanmış çikolataları 1/2 bardak süt ilavesi ile Ben Mari’de eritin ![]() ![]() ![]() ![]() Bu karışımı Ben-Mari’deki çikolatalara ekleyin ve yine Ben Mari’de durmadan karıştırarak karışım koyulaşana dek pişirin (pişirme sırasında karışımın hacmi azalacak ve hamur kıvamında olacaktır) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çikolatalı Yumuşak Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çikolatalı Yumuşak Tatlı Tarififotoğrafı olsa daha ii olurdu paylaşım için sağol |
![]() |
![]() |
|