|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kabuğu, portakal, reçeli, yapılır |
![]() |
Portakal Kabuğu Reçeli - Portakal Kabuğu Reçeli Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakal Kabuğu Reçeli - Portakal Kabuğu Reçeli Nasıl YapılırPortakal Kabuğu Reçeli - Portakal Kabuğu Reçeli Nasıl Yapılır Kalın kabuklu olan yafa portakalların kabuklarından iyi reçel yapılır ![]() Portakal kabuğu reçeli hazırlanırken; 5 adet portakal kabuğu (orta büyüklükte) 1 kg ![]() 500 gram su, 1 limon suyu veya 1 gram limon tuzu kullanılır ![]() Portakallar yıkanır, sarı kabukları rendelenir, ![]() olarak kazınır, kabukları uzunluğuna 8 parçaya bölünür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Pişirme 1 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|