Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ivedikten, kareler, recep

Recep İvedikten Kareler

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Recep İvedikten Kareler

:FİLMDEN KARELER :

Recep Ivedikten KarelerRecep Ivedikten KarelerRecep Ivedikten Kareler

Alıntı Yaparak Cevapla

Recep İvedikten Kareler

Eski 10-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Recep İvedikten Kareler

KONU==>

Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek

Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır

- Ve Recep İvedik ile olan ilk Röportaj -

Basın bülteni ilk elimize ulaştığında, kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyen, tüylü bir adam görünüyordu sadece fotoğraflarda Şahan Gökbakar’ın televizyonda ilgiyle izlenen Recep İvedik karakterini sinemaya taşıyacağı haberini hemen duyurmuştuk ancak bu boyutta bir ilgi beklemiyorduk, açık konuşmak gerekirse Ne olduysa filmin fragmanı internette yayınlanmaya başlayınca oldu ve Türk halkı yeni bir yıldız kazandı: “Recep İvedik” Fragmanı Sinemalarcom’da izlenme rekorları kıran “Recep İvedik”i bu kadar popüler yapan neydi? Onu görür görmez gülmeye başlamamız normal miydi? Bu soruların cevabını ancak ‘Recep İvedik’ karakterinin yaratıcısı Şahan Gökbakar verebilirdi Yeni başlayan televizyon programı ve “Recep İvedik” filminin tanıtım çalışmaları nedeniyle hareketli günler geçiren Şahan, kendisinden daha ünlü olmayı başaran “Recep İvedik”i ilk kez Sinemalarcom’a anlattı Bu özel röportaj için kendisine teşekkür ediyor ve 22 Şubat’ta vizyona girecek filmi için başarılar diliyoruz, pek ihtiyacı yok gibi görünse de…

Sinemalarcom: “Recep İvedik” filminin fragmanının bu kadar ilgi göreceğini tahmin ediyor muydun?

Ama tabii bir rekor kırması çok hoş Şu an internette 3 haftada 5 milyon kez izlendi Sinemalarcom’da da rekor kırmış duyduğum kadarıyla…

S: Neden skeçlerinde canlandırdığın diğer karakterler değil de, Recep İvedik üzerinden bir film yapmayı tercih ettin?

Şahan: Geri dönüşü en çok bu tipten aldım

S: Aslında sokakta binlerce Recep İvedik ile karşılaşıyoruz her gün… Bu karaktere neden bu kadar çok gülüyoruz peki?

Şahan: Bence çok bizden bir karakter de o yüzden Herkes biraz Recep İvedik aslında

S: Recep İvedik’in fragmanının gördüğü ilgi üzerine, hiç ortada yokken, birden “AROG” ve “Osmanlı Cumhuriyeti”nin tanıtım filmlerinin yayınlanması, filminin başarısını gölgelemek için yapılan kasıtlı bir hareket olabilir mi?

Şahan: Eğer filminiz başarılıysa bence hiçbir kuvvet bunu engelleyemez Ama bilinçli bir hareket olduğu çok açık Bu da beni çok mutlu etti Demek ki çok ciddi ve ses getiren bir iş yapmışım

S: “AROG” ve “Osmanlı Cumhuriyeti”, “Recep İvedik’e zarar verebilir mi? Ya da tam aksi, “Recep İvedik”ten çok mu korktu acaba diğer komedyenler?

Şahan: Bu iki film de neredeyse bir sene sonra vizyona girecek O yüzden kimse kimseye zarar veremez

S: Skeçleri ve fragmanı oldukça ilgi gören “Recep İvedik”in filminin de aynı başarıyı yakalayacağını düşünüyor musun?

Şahan: Bence film benzer bir başarıyı yakalayacak ama ne kadar gişe yapar bilemem Tek istediğim insanları güldürmek

S: Skeçlerinde canlandırdığın karakterler içinde filme dönüştürmeyi düşündüğün başka kahramanlar var mı?
Şahan: Tam olarak düşünmedim, sanırım var Mesela “İşin Aslı” skecindeki Kayhan çok sevdiğim bir karakter Onun üzerine çalışabilirim

S: Cem Yılmaz, Ata Demirer gibi komedyenleri kendine rakip görüyor musun? Şahan Gökbakar’ın ne gibi ayrıcalıkları var seyircisine sunduğu?

Şahan: Seyircime sunduğum ayrıcalık, sauna ve masaj ücretsiz bizde Ayrıca ömür boyu üyeliklerde yüzde yirmi iskonto yapıyoruz
S: Ben de ne zaman espri yapacaksın diye bekliyordum Çekimler ve skeçler dışında da, her daim komik misin? En çok nelere gülersin?

Bazen kimse gülmez ben gülerim ya da herkes güler ben gülmem

S: İstanbul’a geldiğin ilk yıl evden dışarı adım atmadığını okumuştum bir röportajında… Kabuğunu kırmayı nasıl başardın?

Şahan: Ben genelde düşünürüm zaten Bu sayede hayatımda baya birşeyi çözdüm

S: Filmin tanıtımında internetin rolü ortada… Şahan Gökbakar nasıl bir internet kullanıcısı? Web sitelerinde yayınlanan, filminle veya kendinle ilgili yorumları, haberleri takip ediyor musun?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com