![]() |
Recep İvedikten Kareler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Recep İvedikten Kareler:FİLMDEN KARELER : Recep Ivedikten KarelerRecep Ivedikten KarelerRecep Ivedikten Kareler |
![]() |
![]() |
![]() |
Recep İvedikten Kareler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Recep İvedikten KarelerKONU==> Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır ![]() ![]() - Ve Recep İvedik ile olan ilk Röportaj - Basın bülteni ilk elimize ulaştığında, kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyen, tüylü bir adam görünüyordu sadece fotoğraflarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinemalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S: Neden skeçlerinde canlandırdığın diğer karakterler değil de, Recep İvedik üzerinden bir film yapmayı tercih ettin? Şahan: Geri dönüşü en çok bu tipten aldım ![]() S: Aslında sokakta binlerce Recep İvedik ile karşılaşıyoruz her gün… Bu karaktere neden bu kadar çok gülüyoruz peki? Şahan: Bence çok bizden bir karakter de o yüzden ![]() ![]() S: Recep İvedik’in fragmanının gördüğü ilgi üzerine, hiç ortada yokken, birden “AROG” ve “Osmanlı Cumhuriyeti”nin tanıtım filmlerinin yayınlanması, filminin başarısını gölgelemek için yapılan kasıtlı bir hareket olabilir mi? Şahan: Eğer filminiz başarılıysa bence hiçbir kuvvet bunu engelleyemez ![]() ![]() ![]() ![]() S: “AROG” ve “Osmanlı Cumhuriyeti”, “Recep İvedik’e zarar verebilir mi? Ya da tam aksi, “Recep İvedik”ten çok mu korktu acaba diğer komedyenler? Şahan: Bu iki film de neredeyse bir sene sonra vizyona girecek ![]() ![]() S: Skeçleri ve fragmanı oldukça ilgi gören “Recep İvedik”in filminin de aynı başarıyı yakalayacağını düşünüyor musun? Şahan: Bence film benzer bir başarıyı yakalayacak ama ne kadar gişe yapar bilemem ![]() ![]() S: Skeçlerinde canlandırdığın karakterler içinde filme dönüştürmeyi düşündüğün başka kahramanlar var mı? Şahan: Tam olarak düşünmedim, sanırım var ![]() ![]() ![]() S: Cem Yılmaz, Ata Demirer gibi komedyenleri kendine rakip görüyor musun? Şahan Gökbakar’ın ne gibi ayrıcalıkları var seyircisine sunduğu? Şahan: Seyircime sunduğum ayrıcalık, sauna ve masaj ücretsiz bizde ![]() ![]() S: Ben de ne zaman espri yapacaksın diye bekliyordum ![]() ![]() ![]() S: İstanbul’a geldiğin ilk yıl evden dışarı adım atmadığını okumuştum bir röportajında… Kabuğunu kırmayı nasıl başardın? Şahan: Ben genelde düşünürüm zaten ![]() ![]() S: Filmin tanıtımında internetin rolü ortada… Şahan Gökbakar nasıl bir internet kullanıcısı? Web sitelerinde yayınlanan, filminle veya kendinle ilgili yorumları, haberleri takip ediyor musun? |
![]() |
![]() |
|