![]() |
İnternette Güvenli Arkadaşlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() İnternette Güvenli Arkadaşlıkİnternet`te güvenli arkadaşlık Her gün gazetelerde bir takım kötü başlıklar okuyoruz "İnternet`te şu oldu, bu oldu" şeklinde ![]() ![]() ![]() İnternet`teki insanlar kim? Bunlar sokakta gördüğümüz kişilerden farklı değil ![]() ![]() Gerçek hayatta olduğu gibi İnternet`te de kötü niyetli kişiler olabilir ![]() ![]() İnternet`te güvenliğiniz için diğer insanlarla iletişim kurarken ve buluşmada dikkat etmeniz gereken bazı noktalar: - Karşınızdaki kişiye gerçek adınızı soyadınızı hemen vermeyin ![]() - Henüz buluşmadığınız arkadaşınıza adresinizi, telefon numaranızı vermeyin ![]() - İlk buluşma için ev gibi tenha bir yer yerine kalabalık bir yer seçin, mümkünse yanınızda başkalarının da olmasını sağlayın ![]() - İlk buluşmaya giderken nereye gittiğiniz hakkında yakın çevrenizden birine ayrıntılı bilgi verin ![]() - Karşınızdakini yeterince tanıdığınızdan emin olmadan ona özel bilgi, para ya da örneğin, "kafenin kapısının önünde konuşması" için cep telefonunuzu vermeyin ![]() Bu ve bunun gibi ayrıntılara dikkat ettiğinizde neden başınıza "sanal" bir şey gelsin ki? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
virüs
|
![]() Tabi internette olaylar çok gerçek mesela adamın biri internette adam yemek için ilan vermişti biri ciddiye almış ve gerçekten adamı yemişti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() internet bahane insanlarımıza bişe oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() bencede internet olayı amacını aşmış durumda yazıdaki konu güzel bencede önemli şeyler ama bnm nette kazandıgım çok ii bi arkadaşlıgım var o sizin yapınız ve karşının size yaklaşımı ile ilgili bi durum bence ama dikkat edin arkadaşlar milyonlar elinizin altında diye kendinizi kaybetmeyin olay amacını aşmasın
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mate
|
![]() Dikkat edildiği sürece problem olmayacağı kanaatindeyim sonuçta hepimiz kendimizce iyi insanlarız ![]() ![]() bende çok iyi insanlar tanıdığıma eminim internet aracılığıyla örneğin puslu, şengül, tatia ,yosun ve şuan sayamadım birçok kişi hepsi çok iyi insanlarlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
asyaland
|
![]() bencede nette dikkatli olunmalı herkes aynıdır diye birsey denilmez ama bu önemli uzak durulması gerekenler var durulmaması gerekenler var tatianın dediği gibi karsılıklı güvende cok önemli
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Kötü adam :spiteful: :spiteful: :spiteful: Aynı şekilde ben de internette çok iyi insanlarla tanıştım ![]() Bu güzel bilgilendirme için teşekkürler Ergenekon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() arkadaşlar ben sizi internette tanıştığım kişiler olarak görmüyorumki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ergenekon
|
![]() teşekkürler, sizinle aynı görüşte zaten tüm üyeler, doğru seçim yaptıkları için sizleri tanıdıkları için mutlular muhakkak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Yaa yazmakta zorLanıyorum şuan inanın kötü ßir haßer aLdım arkadaşım öldürülmüş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
puslu
|
![]() Malesef günümüzde Eskiden olduğu gibi konukomşu ilişkileri yok ve cidden bunun eksikliğini yaşıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen kendinize dikkat edin, sizler gibi altın değerindeki insanlardan çok bulunmadığını fark etmişsinizdir ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
mate
|
![]() tabi ki biz forumumuzda kaliteli insanları barındırdığımız için birbirimize güven konusunda problem yaşamıyoruz ama genel olarak internet alemi denilen ortamın pek te güvenilir olmadığını söylemek gerek özellikle küçük yaştaki çocukların aileleri gözetimin de olmaları gerekiyor ![]() ![]() Konu gerçekten güzel dikkat edilmesi gereken bir husus teşekkürler ergenekon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|