Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cem, devletin, yapmadığını, yaptı, yılmaz

Devletin Bana Yapmadığını Cem Yılmaz Yaptı

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Devletin Bana Yapmadığını Cem Yılmaz Yaptı

Devletin bana yapmadığını Cem Yılmaz yaptı

Ünlü komedyen Türk sinemasının ünlü oyuncusu Zafer Önen'e bakın nasıl bir jest yapmış

Usta oyuncu Zafer Önen katıldığı Orada Neler Oluyor programında Cem Yılmaz'ın kendisine yaptığı jesti anlattı Cem Yılmaz ünlü oyuncu Önen'in hayarını bakın nasıl biranda değiştirdi

Cem Yılmaz'ın gösterisini izlemeye gittiği gün Yılmaz'ın kendisiyle yakından ilgilendiğini söyleyen Önen, "Cem benim hakkımda araştırma yapmış Ne kadar maaş aldığımı falan öğrenmiş O dönem kendisi de bir reklam filmi için anlaşma yapıyormuş Reklamı hazırlayan şirkete beni oynatmaları için ricada bulunmuş Ona iyi bir para vermezseniz projede ben de yokum dedmiş Onlarda mecburen beni oynatmak zorunda kalmışlar" dedi

Oradan aldığı paranın faiziyle yaşıyorum diyen Önen ünlü komedyenin hala kendisini arayıp hal-hatır sorduğunu söyledi ve "Devletin bana yapmadığı jübileyi Cem yılmaz yaptı" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com