Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arama, filmi

Beni Orada Arama - İ'm Not There Filmi

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Orada Arama - İ'm Not There Filmi

24/5/2008 - Beni Orada Arama - I'm Not There
Kategori: Sinema
Tür : Dram / Müzikal / Biyografi
Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008
Yönetmen : Todd Haynes
Senaryo : Todd Haynes , Oren Moverman
Görüntü Yönetmeni : Edward Lachman
Yapım : 2007, ABD / Almanya , 135 dk

Oyuncular

Cate Blanchett (Jude Quinn) , Ben Whishaw (Arthur Rimbaud) , Christian Bale (Jack Rollins) , Richard Gere (Billy the Kid) , Marcus Carl Franklin (Woody Guthrie) , Heath Ledger (Robbie Clark) , Kris Kristofferson (Anlatıcı) , Don Francks (Hobo Joe) , Roc LaFortune (Hobo Moe) , Larry Day (Devlet Ajanı) , Paul Cagelet (Carny) , Pierre-Alexandre Fortin (Gorgeous George) , Richie Havens (Yaşlı Adam Arvin) , Tyrone Benskin (Bay Arvin) , Kim Roberts (Bayan Avrin)

Filmin Konusu

Bob Dylan, müzik dünyasının en esrarengiz sanatçılarından biridir Todd Haynes I’m Not There hikâyesini Dylan’ın şarkı sözü yazarlığındaki şiirsel anlatı üslubuna öykünen sıra dışı yöntemlerle anlatıyor

Rock müzik ilahı şarkıcı ve söz yazarı Dylan’ın hayatının yedi farklı dönemi, aralarında kadın oyuncuların da yer aldığı altı kişilik bir oyuncu kadrosu tarafından canlandırılıyor Filmin özgün ismi “I’m Not There”, Dylan’ın The Basement Tapes (Sessions) için kaydettiği, ancak orijinal albümde yer almayan meşhur parçasına gönderme yapıyor

Filmin çekimlerine Temmuz 2006’da, Montreal’de başlandı Dylan’ın onay ve destek verdiği film, 2007 Venedik Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü’nü aldı ve Cate Blanchett’a En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandırdı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com