![]() |
Beni Orada Arama - İ'm Not There Filmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Orada Arama - İ'm Not There Filmi24/5/2008 - Beni Orada Arama - I'm Not There Kategori: Sinema Tür : Dram / Müzikal / Biyografi Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008 Yönetmen : Todd Haynes Senaryo : Todd Haynes , Oren Moverman Görüntü Yönetmeni : Edward Lachman Yapım : 2007, ABD / Almanya , 135 dk ![]() Oyuncular Cate Blanchett (Jude Quinn) , Ben Whishaw (Arthur Rimbaud) , Christian Bale (Jack Rollins) , Richard Gere (Billy the Kid) , Marcus Carl Franklin (Woody Guthrie) , Heath Ledger (Robbie Clark) , Kris Kristofferson (Anlatıcı) , Don Francks (Hobo Joe) , Roc LaFortune (Hobo Moe) , Larry Day (Devlet Ajanı) , Paul Cagelet (Carny) , Pierre-Alexandre Fortin (Gorgeous George) , Richie Havens (Yaşlı Adam Arvin) , Tyrone Benskin (Bay Arvin) , Kim Roberts (Bayan Avrin) Filmin Konusu Bob Dylan, müzik dünyasının en esrarengiz sanatçılarından biridir ![]() ![]() Rock müzik ilahı şarkıcı ve söz yazarı Dylan’ın hayatının yedi farklı dönemi, aralarında kadın oyuncuların da yer aldığı altı kişilik bir oyuncu kadrosu tarafından canlandırılıyor ![]() ![]() Filmin çekimlerine Temmuz 2006’da, Montreal’de başlandı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|