A.R.O.G. İçin Deli Para |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
A.R.O.G. İçin Deli ParaA R O G için deli para Kaynak: internethaber / Cem Yılmaz son filmi AROG'a ne kadar para harcamış biliyor musunuz? Cem Yılmaz, 5 Aralık'ta vizyona girecek yeni filmi 'A R O G 'un 9 milyon dolara mal olduğunu açıklayarak, "Çok oldu biraz! İzlense iyi olur yani! Ama izlenmeye layık bir film![]() ![]() Seyircinin o kadar vicdanı vardır herhalde" dedi Ünlü komedyen, katıldığı bir televizyon programında 'A R O G'la ilgili merak edilenleri anlattı![]() ![]() BENİ KİMSE SALLAMADI * 'A R O G'un önemli bir komedi filmi olduğunu düşünüyorum Epik bir destan![]() ![]() Bugün izlerken bu duyguya kapıldık 'Yaa bu da olmasın bir filmde yani![]() ![]() Bu da mı oldu yaaa' dedik İzlemesi hoş bir fantastik komedi oldu * Futbol sahnesinin çekimlerini aktif bir taşocağında yaptık Aslında tehlikeliydi Sabah dinamit patlatılıyor, akşam biz çekim yapıyoruz Orayı iyi atlattık, çok fazla bir kaza gelmedi başımıza![]() ![]() * Taner Baltacı ile beraber çektik filmi ama ben sürekli oyuncu kostümü ile olduğum için tayt, lüle lüle saçlar, gözlerimde beyaz lens, kimse beni sallamıyordu * Bizim futbol maçı yaptığımız bir sahne var Roberto Carlos'un dublörü oynadı Ayağı topa değmiş bir insan değilim Mesela küçükken abimle topumuz vardı, hiç eskimezdi Ama bakın filmde ne goller attım! * Filmlerimde hep kadınlarla ilişkisi olmayan karakterleri canlandırdım Ben hiç sevişemedim; yazdığım hikayelerde kendime hiç sevişme sahnesi yazmadım![]() ![]() ![]() |
|
|
|