![]() |
Etkileyici Film Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etkileyici Film SözleriEtkileyici Film Sözleri Bu Sözler Unutulmaz Etkileyici Film Sözleri Öyle filmler vardır ki içinde geçen bir söz izleyenlere nefis duygular yaşatır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilinç, korkunç bir lanettir ![]() ![]() ![]() ![]() Craig Schwartz "Being John Malkovich - John Malkovich Olmak" Doğru ya da yanlış diye birşey yok, sadece popüler fikirler var ![]() ![]() ![]() Jeffrey Goines "Twelve Monkeys - 12 Maymun" Beni olduğum gibi kabul et ![]() ![]() ![]() ![]() Guido "8 1/2" Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tyler Durden "Fight Club - Dövüs Klubü" Şeytanla dans edersen şeytan değismez; seni değistirir ![]() ![]() ![]() Max California "8 mm ![]() "Ölüler tek bir şeyi bilirler: Hayatta olmak daha iyidir ![]() Er Joker "Full Metal Jacket" Frenleri kullanma; arabalar gitmek için yapılmıştır, durmak için degil! Michel Poiccard "A Bout de Souffle-Serseri Asiklar" Yanında duruncaya kadar, hedefimden ne kadar uzakta durduğumdan emin olamamıştım ![]() ![]() ![]() Bilinç, korkunç bir lanettir ![]() ![]() ![]() ![]() Craig Schwartz "Being John Malkovich - John Malkovich Olmak" Hayatta yaptıklarımız, sonsuzlukta yankılanır ![]() ![]() ![]() Maximus "Gladiator - Gladyatör" Konu duygular oldugunda, büyük kahramanlar bile aptalca davranabilirler ![]() ![]() ![]() Sir Te "Crouching Tiger Hidden Dragon - Kaplan ve Ejderha" O mükemmel değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sean "Good Will Hunting - Can Dostum" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir ![]() John Keating "Dead Poets Society - Ölü Ozanlar Dernegi" Bir topluluğu kontrol etmek, bireyi kontrol etmekten kolaydir ![]() ![]() ![]() Dr ![]() "Şeytan yalancıdır ![]() gerçekle karıştırır ![]() güçlüdür ![]() ![]() ![]() ![]() Peder Merrin "The Exorcist - Seytan" Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Lambeau "Good Will Hunting - Can Dostum" Hiçbir düş sadece bir düş değildir ![]() ![]() ![]() Dr ![]() Biriyle tanıştığınızda ilk farklılıklarınızı önce görürsünüz ama zaman geçtikçe benzerlikleri farketmeye baslarsiniz ![]() ![]() Brian Kessler "Kalifornia" Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük, ama olmayacağız ![]() başlıyoruz ![]() ![]() ![]() Tyler Durden "Fight Club - Dövüş Kulübü" "Öldürmek, sigara içmeye benzemez ![]() ![]() Catherine Tramell "Basic Instinct -Temel içgüdü "İtalya'da 30 yıl boyunca Borjiyalar vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Harry Lime "Üçüncü Adam" George: Senden korkmuyorlar, senin temsil ettiğin şeyden korkuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() George-Billy "Easy Rider" Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz? Harris K ![]() ![]() ![]() İnsan kalbinin içinde mantık arayan avanaktır ![]() Ulyssess Everett McGill "O Brother Where Art Thou -Nerdesin Be Birader" "Karım beni içki içtiğim için mi terketti yoksa karim beni terkettiği için mi içmeye basladım hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() Ben Sanderson "Leaving Las Vegas - Elveda Las Vegas" "Zaman en iyi yazardır ![]() yazar ![]() Calvero "Limelight" Bu hayatta önemli olan ne umduğunuz ya da ne hakettiğiniz değil - önemli olan ne aldığınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu açiklanamaz, ama hissedersin ![]() dünyayla ilgili bazi şeylerin yanlış olduğunu hissetmişsindir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Morpheus "The Matrix" Gözlerinizi kapattığınız zaman dünya yok olmuyor öyle degil mi? Leonard Shelby "Memento - Akıl Defteri" Kendimize kim olduğumuzu hatırlatmak için hepimizin aynalara gereksinimi var ![]() ![]() ![]() Leonard Shelby "Memento - Akıl Defteri" Bir tarladaki mor renkli çiçeklerin yanından geçip de onlari farketmemek Tanrı'yi sinirlendirir ![]() Keaton bir keresinde "Tanrı'ya inanmam ama ondan korkarım" demişti ![]() korkutan tek sey Kayser Soze ![]() ![]() ![]() Verbal Kint "The Usual Suspects - Olagan Süpheliler" Her zaman, gerçek bir "hiçkimse" olmaktansa, sahte bile olsa "biri" olmanın daha iyi olacağını düşünmüşümdür ![]() ![]() ![]() Tom Ripley "The Talented Mr ![]() - Yetenekli Bay Ripley" En heybetli düsünceler bile çok sık duyulduğunda gülünç olurlar ![]() Pablo Neruda "Il Postino - Postaci" 23 yaşına geldiğinde olman gereken tek şey kendindir ![]() Troy "Reality Bites" "Kibir, benim en gözde günahımdır ![]() John Milton "Şeytanın Avukatı" Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin ![]() ![]() ![]() Jules Winnfield "Pulp Fiction - Ucuz Roman" Tanrı'yla konuşmak mı istiyorsun? O zaman beraber gidip onu görelim, yapacak daha iyi bir işim yok ![]() ![]() ![]() Indiana Jones "Raiders Of The Lost Ark - Kutsal Hazine Avcıları" Üzerinde durduğunuz kaya yuvarlanmaya başlarsa atlayın ![]() ezilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Kyoami "Ran" Ernest Hemingway, "Dünya güzel bir yer ve de uğruna savaşmaya değer" demiş ![]() ![]() William Sommerset "Seven - Yedi" Belki bu dünyada kimse için huzur diye birşey yoktur ![]() Spartacus "Spartacus" Korku, karanlık tarafa giden yoldur ![]() Yoda "Star Wars: Bölüm 1" Bize sunulan dünyanın gerçeğini kabulleniriz Christof "The Truman Show" Doğru ya da yanlış diye birşey yok, sadece popüler fikirler var Jeffrey Goines "Twelve Monkeys - 12 Maymun" Bugüne dair iyi bir plan, yarına dair mükemmel bir plandan iyidir Conrad "Connie" Brean "Wag The Dog - Başkanın Adamları" "Bir soru için 64 bin dolar mı? Umarım sana hayatın anlamını soruyorlardır ![]() Mark Van Doren "Quiz Show" "Her sokak köşesinde, her evde, ölümcül bir günah görüyoruz ve hoş görüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|