![]() |
Haluk Levent Akor Dev Arşiv |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haluk Levent Akor Dev ArşivHaluk Levent Ankara Am G SEN ELLERİMDE Am G SEN GÖZLERİMDE Dm Am ISSIZ GEÇEN HER GECEMDE G Em Am HER ŞEYİNLE YANIMDASIN Am G EN ZOR BU GERÇEKTEN Am G SEVDİĞİNİ SÖYLEMEDEN Dm Am AYRILDIM YİNE SENDEN G Em Am AYRILDIM YİNE SENDEN Am G YOKSUN SEN ASLINDA Am G YANLIZIM BU KUMSALDA Dm NELER NELER YAPIYORSUN Am BENSİZKEN ANKARADA G EM BENSİZKEN ANKARADA AM ############################################## Haluk Levent Anlasana AM C Kendimi esir aldım G AM Çalmadıyine telefonlar AM C Alışırım sanmıştım G AM Yüreğimde sancın var DM AM Gel etme nazlı güneş DM AM Sensin gönlüme eş G EM AM Beni biraz anlasana DM AM Ölürüm aşkına yar DM AM Ölürüm diyar diyar G EM AM Beni biraz anlasana G AM Offf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() G EM AM Beni biraz anlasana ################################### Haluk Levent Ayrılık Am F Hasretler ayrılıkla başlar C Yanan yürek sessizce ağlar Dm Am Bütün anılar canlanıverir E Am Sanki hiç bitmemişler gibi Dm Am E Am Yolu gözlenen giden sevgili geri dönecekmiş gibi Dm Am ) İçin için ağlar gibi kaplar bütün benliğini ) E Am ) Bir garip olursun bunun ardından ) Dm Am )NAKARAT Bazı bir rüzgar gibi eser ayrılık yeli ) E Am ) Giden sevgilinin ardından ) Am Dm Önceleri sessizdir ayrılanlar G G Mutluluğu başka yerde ararlar F E Oysa geçen günlere yakınırlar Ayrlıktır bu çeken anlar nakarat AHH AYRILIK AHHHH AYRILIK ############################################## Haluk Levent Çerkez Kızı Am G ÇERKEZ KIZI GÜL GÜZLİ Am G SÖYLE NEDİR BU ÇELİŞKİ C G SABRIMI KİNAYE SANIP Am G Am YARINLARA ATMA BENİ ------------------------------------------------------------------------------- Am G BU SIKINTI YORDU BENİ Am G SENDEN KALAN BEDENİMİ C G KENNDİNİ YANINA ALIP Am G Am UZAKLARA ATMA BENİ ------------------------------------------------------------------------------- Dm C HER GİDİŞ BİR CEZA BANA Dm C YANARIM YANA YANA E (SINIRLARA ATMA BENİ) X 2 -------------------------------------------------------------------------------- Am G ÇERKEZ KIZI,ÇERKEZ KIZI Am G SEN MAVİ BEN KIRMIZI Am G UNUTTUK AYLA YILDIZI E (SINIRLARA ATMA BENİ)X 2 -------------------------------------------------------------------------------- Am G BİTMEMİŞ ŞARKILARIMDA Am G HER BÜTÜN GİBİ SEN EKSİKTİN C G UZAKLARIN ÇERKEZ KIZI Am G Am AVUNTULARIMI SEN ESKİTTİN ####################################### Haluk Levent Dağlar Am F G F Em ) Dünyalara değişemem sandığım ) Am F G F Em ) 2 Bahçelerden çiçekleri çaldığım ) C Dm F Em Onun için ateşlere yandığım Am F G F Em Bir zalimin ihanetine yandım ) 2 Am F Dağlar dağlar ) Dm G F Em ) 2 Geceleri benim için kim ağlar ) Am Ben bu gece ölmezsem Dm Ölmem ölmem hiçbir vakit G Dağ gibi bir yiğide Am Kıydı geçti sanki vakit F Ne demeli şu zalime G Kal bu gece kal ya da git Am F Azrail'im şu canımı G F Em Al bu gece al ya da git oy Am F G F Em ) Güvendiğim şu dağlara kar yağdı ) Am F G F Em ) 2 Ayrılık pusuda kaldı gün saydı ) C Dm F Em Azrail'im şu canımı alsaydı Am F G F Em Bir zalimin ihanetine yandım )2 ############################################## Deliler Em F Diyorlarki bazen gözlerinden, Em F F/G Deliler doluşmuş bakıyor birer birer, Am G Delilerden sen anlarsın konuş onlarla, F Nasıl muhtacım buna ![]() ![]() ![]() Em F Diyorsunki bazen geceler boyu, Em F F/G Sayıklarmışım olanları birer birer, Am G Düşlerden sen anlarsın konuş onlarla, F Nasıl muhtacım sana ![]() ![]() ![]() Am G Am Bir gece ansızın gel yine, G Am Elinde mor çiçeklerle, G Tazelikle gel yine, F G Am Binbir güzel hikayeyle ![]() ![]() ![]() ############################################## Dostum Am G Bir şarkı yazamak istedim içinde dostluk olsun F E Birden sen geldin aklıma can dostum Am G Bu şarkıda seni ne çok özlediğimi F E Anlatmak istedim sana bir kere olsun Am G Bir sen kaldın bana sakın bırakma F E Al yollarına hisset yanında Am G F E Dostum, dostum, dostum, can dostuuuumm Am F ) Burda herşey sahte dostum gülümsemeler bile )NAKARAT F E ) Burda herşey sahte dostum sevmeler bile ) Am Şimdi yanımda olamasanda F E Seni yaşamamı engelleyemez hiçbirşey asla Am G Şuanda çok uzakta olsanda F E Sen aslında benimlesin yanıbaşımda aM G Sarıl yine bana al kollarına F E Hisset yanında ağla gözyaşımla Am G F E Dostum, dostum, dostum, can dostuuuumm ############################################ Kaçış Dm Am Yine sabaha vardım Dm Am Aynı yüzleri gördüm C Bb-Am Bb-Am Ne yaptıysam aklımı kaçıramadım,kaçıramadım Dm Am Yalan gerçek başımı aştı Dm Am Usanmadan aradım aşkı C Bb-Am Bb-Am Buldum ama senden çok uzaktı vazgeçemedim,vazgeçemedim Am Bb Bir oyuncak gemi yaparım Am Dm Kara kara sayfalardan Am Uçak yaparım C Alır seni uçarım Bb Am Giderim bu diyardan Bb Am Giderim bu diyardan ![]() ###################################### Olmuyor Böyle C Farkına varamadım bu orantının G F C Bendeki sen sendeki bana ağır geliyor F C Bana daha fazla "sen" ver, ver diyemem ki ) G F C ) 2 defa Bunu senden isteyemem gururum varmıyor ) F G F G Sevgi çaba, sevgi emek, sevgi, alınteri C G Ama olmuyor, olmuyor böyle C G ) Sen ve ben ayrılıyor birbirinden ) ) F C ) 2 defa ) Bir ben kalıyorum kelimelerden ) ) nakarat Dm G C ) Soğuk bir çay masamda ve kağıt kalem ) G F C ) Olmuyor, olmuyor böyle ![]() ![]() ![]() Nakarat(tekrar) ######################################### Sevmek Böyledir Işte C Bir düş gördüm sonu olmayan Dm Am Gözlerimdeki bulut eridi birden C Odamdaki yıldızlar birer birer sönerken Dm Am Sakladığım güneş, çıkıverdi cebimden F G Am Nedir seni sevdiren anlayamadım F G Am Kafam karmakarışırık uyuyamadım F G Am Yatağımda boşluksun ama F G Am Yastığımdaki çukursun bana F G F G İşte sen her gece sen düşlerime düşünce Am G Am Yerlebir yelkovan yerlebir akrep F G Gündüzler yok ki zaten (2 kere) F G Oyunlar bir bilmece Am G Am Ne düşteyim ne gerçekte F G Am Sevmek böyledir işte ##################################### Sır Am Sen sevgi nedir bilir misin? E Sevdin mi hiç hiç istemeden? Am E Sigaranda onu içip kadehlerde andın mı sen? Am Hasretinden ölsem kapını çalan olmazdım ) Dm ) Bir damla yaş olsan gözünde donar akmazdım )A F ) Adın sevgi olsa kalbimden söker atardım ) Am Sen sevda nedir tanır mısın? E Kırıldın mı kaderine sen? Am E Hasret dolu odalarda yol gözleyip ağladınmı sen? Tekrar A ########################################## Yalan Am G G E hergün unuttum diyorum artık bitti buğün yepyeni birgün Am G sonra küçük bir bakışın seniN F E Am G G E hergün unuttum diyorum artık bitti buğün yepyeni birgün Am G sonra küçük bir bakışın seniN F E küçüçük bir gülüşün alevlendiriyor külleri Am G soranlara unuttum diyorum F adı neydi hatırlamıyorum nakarat E ben artık sevmiyorum YALANNNN Am ama öyle demiyor içim G susmuyor susmuyor kalbim F E hala deli divaneyim Am G nereye baksam ne yapsam herşeyde sen F E güzelde ve çirkinde Am G güzelde sevgin var insafsız F çirkinde koyup gidişin E sevmiyorum deyişin tekrar N ![]() ![]() ![]() ######################################## Zor Aşk Em Am Haber saldim dört bir yana karanfiller susuz kalmis F Am F G F Em 2 Muhabete dost aradim bu sehri periler sarmis Em F Am Em G F G Em Bitip tükenmez sigaram cigerim nefessiz kalmis Am F Am F G F G Em 2 Hersey yalan olsa bile en güzel ask zor olanmis Em Am Söyle bana güzel kadin hersey yerli yerindemi Am F F G F Em 2 Birakip gittigim gibi deniz mavi gök yesilmi Em F Am Em G F G Em Bitip tükenmez sigaram cigerim nefessiz kalmis Am F Am F G F G Em 2 Hersey yalan olsa bile en güzel ask zor olanmis ####################################### Akdeniz Akşamları Akdeniz Aksamlari Haluk Levent Dm C Bb A Akdeniz aksamlari bir baska oluyor Dm C Bb A Hele bir de aylardan temmuz ise bambaska Dm C Bb A Sahilde insanlar kolkola simsicak Dm C Bb A Cosmamak elde mi böyle bir aksamda Dm C Bb A ) Iste ben böyle bir aksamda asik oldum ) 2 Dm Asik oldum TEKRAR ######################################## Akşamlar Akşamlar Haluk Levent Am G F Em Unutamamki yaşanılan anıları bana verdiğin acıları Am G F Em Memleketim çok uzak bana yaban gülüm boş diyarlarım Am G F Em Benzemiyor şehirler gözlerine saçlarına güneşin kanı Am G F Em Yok yok yok demek kolay hasret kokar akşamları Am G F Em Akşamlar akşamlar seni benden çaldılar Am G F Em Akşamlar akşamlar seni bana yazdılar Am G Ürkütmüyor yokluğun kadar hiçbirşey F Em Alay eder kent ışıkları Am G F Em Arıyorum arıyorum tenini geçit vermiyor aşk duvarları Am G F Em Benzemiyor şehirler gözlerine saçlarına güneşin kanı Am G F Em Yok yok yok demek kolay hasret kokar akşamları #################################### Al Beni Al Beni Haluk Levent C G Am C G Am Al beni al beni, *****ür burdan uzaklara C G Am C G Am Al beni al beni, uçur yukarılara F G Biliyorum sen de farkındasın, çok zor C G Am Gözlerin yalan söylemiyor C G Am C G Am Al beni al beni, *****ür burdan uzaklara C G Am C G Am Al beni al beni, uçur yukarılara F G Biliyorum sen de farkındasın, çok zor C G Am Gözlerin yalan söylemiyor C G Am Al beni al beni C G Am Al beni al beni ############################## Alışamadım Dm A Dm Zaman akar, zaman gider bir sıkıntı biner bedenime Dm A Dm Her dakika ve her saniye çırpınır yüreğim hasretine Gm Dm Şu insanlar arasında yapayalnızım yalnızlığım sensin Gm Dm Uzaktan da olsa konuş konuş benimle bak gelecek sesin A Dm A Dm Alışamadım ben bu kente alışamadım sensizliğe Dm Soluduğum bu şehir artık banim değil A Dm O gölge veren ağaç artık burada değil Bildiğim güzellikler yabancılaştı bana A Dm Göklerde parıldayan benim yıldızım değil Gm Dm Şu insanlar arasında yapayalnızım yalnızlığım sensin Gm Dm Uzaktan da olsa konuş konuş benimle bak gelecek sesin A Dm A Dm Alışamadım ben bu kente alışamadım sensizliğe ########################################### Allı Turnam Allı Turnam Haluk Levent Am D G Allı turnam ne gezersin havada Am D G Allı turnam ne gezersin havada Am D G Kanadın kırıldı kaldın burada Dm Am D G Oy gülüm gülüm,kırıldı kolum Am F E Am Tutmuyor elim turnalar hey Am D G Allı turnam bizim ele varırsan Am D G Şeker söyle,kaymak söyle,bal söyle Baharı hissedemediğim Kaygımı saramadığım dünyam Yorgun gözleri süzük Elime taş alıp vurduğum sokaklar Elveda Yamaçlarında yüzdüğüm seyhanın Kavgasında büyüdüğüm mahallem Elveda O ![]() ![]() Müzik fonu oluşturduğu her bir insan Gözlerimi yaşartan -------- Ve dudakların da dans ettiğim sevgilim Elveda Büstünü parçalayıp insanlığın Samimi gülüşleri savunan dudak Ve yol geçen hanına dönüşen Bu sanat bu edebiyat Elveda Güneş güneş yakalanacaksa eğer Sana söz veriyorum Kopartıp her ışının her bir rengini sunacağım sana Ve şuna inan ki sevgilim Suna inan diyeceğim merhaba ########################################### Anlamadın Anlamadin Haluk Levent Am Savurdum bu gençliği, Aşkın kör bahçesine, Dm C Güneşi yağdırdım karbeyaz düşlere, G Am Sen beni anlamadın ![]() Am Aşılmaz duvarları, Toz ettim yüreğimde, Dm C Aşkın kör pencesi saplandı gönlüme, G Am Sen beni anlamadın ![]() Am Savurdum bu gençliği, Aşkın kör bahçesine, Dm C Güneşi yağdırdım karbeyaz düşlere, G Am Sen beni anlamadın ![]() Verse 2 ( Am ( Aşılmaz duvarları, ( ( Toz ettim yüreğimde, A ( Dm C ( Aşkın kör pencesi saplandı gönlüme, ( G Am ( Sen beni anlamadın ![]() ( Dm Am ) ( Anlamadın, anlamadın, ) B ( G Am ) 2 ( Bir kez olsun sen beni anlamadın ) Verse 3 Am Bu kentin akşamları Son bulur gözlerimde, Dm C Kelebekler özgürdür hislerimse tutsa, G Am Sen beni anlamadın ![]() TEKRAR A TEKRAR B Dm Am G Am TEKRAR B ######################################### Ayrılık Ayrılık Haluk Levent Dm Am E Am Am Hasretler ayrılıkla başlar, F C Yanan yürek sessizce ağlar, Dm Am Bütün anılar canlanıverir, E Am Sanki hiç bitmemişler gibi ![]() Dm Am Yolu gözlenen giden sevgili, E Am Geri dönecekmiş gibi ![]() ( Dm ( İçin için har gibi, ( Am ( Kaplar bütün benliğimi, ( E Am ( Bir garip olursun bunun ardından, A ( Dm ( Bazı bir rüzgar gibi, ( Am ( Eser ayrılık yeli, ( E Am ( Giden sevgilinin ardından ![]() Am Dm ) Önceleri sessizdir ayrılanlar, ) G C ) Mutluluğu başka yerde ararlar, ) F E ) 2 Oysa geçen günlere yakınırlar, ) ) Ayrılıktır bu, çeken anlar ![]() TEKRAR A Ayrılık, ah ayrılık ![]() ![]() ![]() ############################################ Balıkçı Am E Am Şuraya denizi çiziyorsun ya F G Am Suları mavilere boyuyorsun ya Dm Am Balıkları martıları koyuyorsun üstüne ) E Am )2 Sabhın serinliğini çiziyorsun ya ) Am E Am Balıkçıları çiz balıkçıları F G Am Geleceği de çiz doğacak günü de Dm Am Yoksulluğu çiz çaresinide ) E Am )2 Geleceği çiz geleceği de ) ########################################## Bir Gece Vakti Bir Gece Vakti Haluk Levent Em D Em Sancı dolu gecelerde bulmuştum seni Em D Em Sımsıcak ellerin eritti beni Am Em Annemin öyküleri gibi masum ve sesiz D Em Kaybettim seni bir gece vakti Em D Em Bilemezdim şarkıların yakınlığını Em D Em Koklamazdım bir çiçeği bir çocuk gibi Am Em Yaşamazdım kaldırımları yorulana dek D Em Kaybettim seni bir gece vakti Am Em Göremezdim karıncayı bir şahin gibi D Em Kaybettim seni bir gece vakti Em Deli deli yağdı yağmur D Gökten kayboldu yıldızlar C Fırtınalar çaldı seni Am Em Bir gece vakti Tekrar ####################################### Bu Şehirden Gidelim Artık Am G Gel geç olmadan,gün doğmadan Am Kaçalım buralardan G Sen sen istersen,dünya dar olur Am Denizler ardından Dm Am Dedikodu ekmeğine süremem yarınları G Am Bir çıkış yol bulalım artık Dm Am Sevda gemileri demir almadan G Am Bu şehirden gidelim artık Dm Am Dedikodu ekmeğine süremem yarınları G Am Üzülmeni istemem artık Dm Am Bu aşkın dizeleri sokaklara taşmadan G Am Bu şehirden gidelim artık F Am ) Kaf dağından ötelere ) F Am ) Yıldızlardan güneşlere )2 kere Dm Am ) Sen istersen çıkarız göklere) G Am ) Bu şehirden gidelim artık ) ######################################## Bülbül F#m E F#m Bülbülün giydiği sarı F#m E E Ağlayaram zarı zarı F#m E D Yitirmişem nazlı yari E D F#m Sen ağlama ben aðlarım F#m E D E F#m F#m Bülbülün giydiği atlas F#m Atlasa iğneler batmaz F#m E D F#m Benim yarim bensiz yatmaz E D F#m Sen ağlama ben ağlarım ############################################# Cemalim Em Dm ) Sen olasi Ürgüp, dumanin tütmez ) 2 G F Em ) Gir atim acemi, konagi tutmaz ) 2 Em Dm ) Oglum Ahmet küçük, yerimi tutmaz ) 2 ( G F Em ( Cemal'im Cemal'im, algin Cemal'im ( G F Em ( Al kanlar içinde kaldin Cemal'im A ( G F Em ( Cemal'im Cemal'im, algin Cemal'im ( G F Em ( Al kanlar içinde kaldin Cemal'im Em Dm ) Ürgüp'ten de çiktigimi görmüsler ) 2 G F Em ) Dostlar düsman oldu gardas, bunu ben bildim) 2 Em Dm ) Oglum Ahmet küçük, bunu ben gördüm ) 2 ########################################### Deniz Üstü Köpürür Dm F Gm Dm C Deniz üstü köpürür, hey canim rinanay rina rinanay Gm Dm C Dm Kayiga da binsem *****ürür, hey canim hey F Gm Dm C Benim de su dünyaya gelisim, hey canim rinanay rina rinanay Gm Dm C Dm Bir esmerden ötürü, hey canim hey F Gm Dm C Denizin ortasinda, hey canim rinanay rina rinanay Gm Dm C Dm Mum yanar sofrasinda, hey canim hey F Gm Dm C Benim de su dünyaya gelisim, hey canim rinanay rina rinanay Gm Dm C Dm Bir esmerin ugruna, hey canim hey F Gm Dm C Deniz üstü yelkenden, hey canim rinanay rina rinanay Gm Dm C Dm Ecel gelmis ezelden, hey canim hey F Gm Dm C Benim de su dünyaya gelisim, hey canim rinanay rina rinanay Gm Dm C Dm Memleket sevdasindan, hey canim hey ########################################### Ela Gözlüm Ela Gözlüm Haluk Levent Am C Ela gözlü benli dilber G Am Send'olasın benim gibi Am C Zülfün sökük boynun bükük G Am Send'olasın benim gibi Dm Am Bahçende güller bitmesin G Am Kapından hekim geçmesin Dm Am Dalında bülbül ötmesin G Am Send'olasın benim gibi Nakarat Am Dm G Am ) Gel yanıma, sarıl bana ) Am Dm G Am ) x2 Ela gözlüm, yandım sana ) Tekrar ##################################### Geceden Am G Ay dolandı suya düştü Am G Su ballandı ceylan içti C G Çok küçüktüm kimi sevsem C G Am Deli gönlüm sana düştü yar Am G Bir düş gördüm ben düşümde Am G Baban seni bana vermiş C G Çiçek açmış zerdaliler C G Am Gece olmuş yola düşmüş yar Am G Beni bilse yollar bilir Am G Dağlara sor rüzgar bilir C G Şimdi sustum örtün beni C G Am Bilen susar demedim mi yar Am G Gece beni gizledi geceden Am G Gece beni sakladı geceden C G Gece bana yol gösterdi gece Am/c G Yolcuyum bu gece )2 ################################## Gülendam Em Dm Em Gözlerinden ötesini göremem göremem ben Em Dm Em Sözlerinden ötesini duyamam duyamam ben Am Gümüşkaya köprüsünü G Ezberledim türküsünü F Gm Ben sana hiç doyamadım Am Gençlik çağı geldi geçti Gm Döneceksen dön gel artık F Em Seni ben unutamadım ![]() Am Em C Em Aaaaah gülendam can gülendam Am Gm Derdimin dermanı F Em Ölürüm ben aman Em Dm Em Saçlarından ötesini tutamam tutamam ben Em Dm Em Ellerinden ötesini saramam saramam ben Gümüşkaya köprüsünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ####################################### Günün Bittiği Yer Gülün Bittiği Yer Haluk Levent Bbm sana gelemem gülüm gelemem F sıyrılamam artık izlerinden Ebm Bbm doğrulamam gülüm yürüyemem Ebm Bbm paletler geçiyor dizlerimden Ebm Bbm sana gelemem gülüm gelemem gelemem F düşlerin olurum düşmanın olurum gelemem Bbm Ab gülün bittiği yerde içerdeyim ) F# F ) A işkenceler perde perde ah nerdeyim ) Bbm sana gelemem gülüm gelemem F# F Bbm sarpa sardım kendi izlerimden Ebm Bbm kement atsam yine çekilemem Ebm Bbm çivilendim gülüm gözlerimden Ebm Bbm sana gelemem gülüm gelemem gelemem F düşlerin olurum düşmanın olurum gelemem TEKRAR A ######################################## İrem Kız Am C ) Irem kizin günes dogardi yüzünde ) 2 Dm Am Dünya büyürdü yüreginde, sözünde Dm Am ) Gülünce gül açardi gözlerinde ) G Am ) 2 Sevdasi vardi Irem'in gönlünde ) Am C ) Ah Irem kiz, can Irem kiz ) Dm Am ) 2 Ölürem ölürem ölürem kiz ) Dm Am Sevdan için ölürem kiz C G Am Sevdan için ölürem vay Am C ) Irem kizi bir oglana verdiler ) 2 Dm Am Kollarina kelepçeler dizdiler Dm Am ) Sevdasini ona çok gördüler ) G Am ) 2 Umudunu karanliga gömdüler ) ############################################ Nerdesin Am F E Am Yine resmin duvarda Geceler yine sensiz F E Am Gönlüme üç kursun sevdali Saatler yine sessiz Dm Eski bir sarki bu G C Tarihin kaleminde F E Ne güzel ask yasamistik Am Akdeniz'de, Ege'de Cm6 ) Ah! Nerdesin, nerdesin? ) G Am ) 2 Seni unutamiyorum ) ######################################### Öpmek İsterdim Em Am Öpmek isterdim ellerini Am Em Gözlerini canım göz bebeğini Am Bakışların dargın Em Bakışların durgun B7 Em Bilmek isterdim sebebini D Em Ne kadar uzaksın öyle D Em yolar bitmiyor Am Günler bitti Em Yıllar bitti Am Gece gündüz Em Ömür bitti B7 Seninleeee ##################################### Pamukkale Pamukkale Haluk Levent Am G F Am Koşarak geldim teninin beyazına Am G F Am Çocukken vuruldum ben ak saçına Am G F Am Killiydin kirlenmemiştin daha Am G F Am Büyüdüm gördüm görmez olaydım ah F G G G Kül düşmüş karına kor düşmüş yarına F G Am Senin beyazına hasret kaldım pamukkale F G F G Ne tükenmiş harika gördüm ben sen kal orda F G G Am Dün vardım yarına umudum yok pamukkale ##################################### Sevenler Ağlarmış Bm D A Bm Bir yarim olsun isterdim, gözleri yesil Bm D A Bm Bir yarim olsun isterdim, gül yüzü gülen Bm D A Bm Onu çok sevmek isterdim, delice sevmek Bm D A Bm Pesinden kosup kosup, sonunda almak ( D ) ( Ben sevmek, sevmek isterdim ) A ( A Bm ) 2 ( Nerden bilirdim, sevenler aglarmis ) Bm D A Bm Bir yarim oldu sonunda, gözleri yesil Bm D A Bm Bir yarim oldu sonunda, gül yüzü gülen Bm D A Bm Onu çok sevdim sonunda, delice sevdim Bm D A Bm Fakat bu askin sonunu, ben hiç bilmezdim TEKRAR A ######################################### Yollarda Bulurum Seni Am Dm ) Olmasan da yanimda, olmasak da birlikte ) Am ) 2 Hiç istemesen bile, yasarim ben seni ) ( Dm ) ( Yollarda bulurum seni ) ( Am ) ( Takvimlerden çalarim seni ) A ( E ) 2 ( Dansederim hayalinle ) ( Am ) ( Yine de yasarim seni ) Am Dm ) Yalniz kalirim sanma, mutsuz olurum sanma ) Am ) 2 Yasarim doya doya, yasarim ben seni ) TEKRAR A (2) ######################################## |
![]() |
![]() |
|