![]() |
Şebnem Ferah-Şebnem Ferah Gitar Akorları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şebnem Ferah-Şebnem Ferah Gitar AkorlarıArtık Kısa Cümleler Kuruyorum Dm A Dm A Dm A Sizi bilmem ama ben karar verdim Dm A Su gibi duru olup hep akmaya Dm A Başka sular tanıyıp çoğalmaya Dm A Dalgalanmaya, taşmaya ![]() ![]() ![]() F#m A Son günlerde çok düşünür oldum F#m A Bm Zor zamanları çabuk atlatır oldum Dm A Yalnız mıyım, insanlar içinde Dm A Arkadaşlarım, aşklarım içimde Dm A Yara aldım bundan iki yıl önce Dm A Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Dm A Artık kısa cümleler kuruyorum Dm A Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda Dm A Kabullendim herşeyi olduğu gibi Dm A Yola çıktım, yarınlara ![]() ![]() ![]() F#m A Bm Son günlerde çok düşünür oldum F#m A Zor zamanları çabuk atlatır oldum Dm A Bakıyorum aynaya her gece Dm A İçim rahat, biraz yorgunum sadece Dm A Hayatıma giren herkese, yaşanmış herşeye Dm A Teşekkürler, büyüyorum sizinle Dm A Teşekkürler, büyüyorum sizinle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şebnem Ferah-Şebnem Ferah Gitar AkorlarıDeli Kızım Uyan Em D Em D Em Gece geçmez gündüz olmaz can bu dünyaya dayanmaz neden Em D Em D Em Haykirdim daglara duymaz bekledim günlerce yok ki gelen ( Am ( Karli daglarin ardinda biri yasarmis ( Em Am ( Bulut olur yagmur olur bize bakarmis ( F A ( Hem yakin hem uzakmis yanaklari al almis ( Em Am Em Am ( Deli kizim uyan söylenenler yalan ( Em Am D Em D Em ( Deli kizim uyan bir tek sensin duyan, bir tek sensin duyan Em D Em D Em Yerde oldum gökte oldum sormayin halim ah basim duman Em D Em D Em Gönül uslanmayi bilmez düslerim gerçek gerçegim yalan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şebnem Ferah-Şebnem Ferah Gitar AkorlarıÇakıl Taşları Em F G F Benim çakıl taşlarım var irili ufaklı Em F G F Kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım Em F G F Çakıl taşlarım var her yerden topladığım Em F G F Boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım Em F G F Benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil Em F G F Oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli Em F G F Benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı Em F G F Am Taktığım zamanlarda içini gösteren adeta Em F G F Sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen Em F G F Benim hiç boyanmamış dört duvarım var Em F G F Çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim Em F G F Benim hiç yıkılmamış duvarlarım var Em F G F Am Dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta Em F G F Sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen Em F G F Benim bir hikayem var sonunu yazmadığım Em F G F Benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım Em F G F Benim umudum var benim umudum Em F G F Benim umudum var benim umudum Em F G F Sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen Em F G F Sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şebnem Ferah-Şebnem Ferah Gitar AkorlarıYağmurlar Em C D Sokaklar sakin geceler karabasan Em C D Ellerim titrer kim bu ben kim bu susan Em Ne soran var ne bilen sebebim yok C D Em C D Bana kıyan erkeğim sen gül vazgeçtim rüyalardan Am F Beni sevmezsen yağmurları sev Am G D Em Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Em C D Gidiyorum gözüm yaşlı Em C D Hatıran har yüreğime Em C D Sen sev yağmurları Em C D Yağmurlar yağsın üzerime Em C D Gidiyorum gözüm yaşlı Em C D Ah yine yol yol üstüne Em C D Sen sev yağmurları Em C D Em Yağmurlar yağsın yüzüme |
![]() |
![]() |
|