|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ekmek, nede, oon, suparamparçarüzgar, teoman, yedine |
![]() |
Teoman - O-On Yedi-Ne Ekmek Nede Su-Paramparça-Rüzgar ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Teoman - O-On Yedi-Ne Ekmek Nede Su-Paramparça-Rüzgar ...Ne Ekmek Ne De Su Teoman Am Uyanıver gökyüzüyle sonsuzluğa F G Em Unutuver hatırlatırsa ellerin Am Süzülsün dudaklarında yıllar boyunca F G Em Son bir nefes acın katlanınca Am Bana yoksun biliyorum G Usul usu eriyorum F Em Am Kararıyor gözlerim hep yorgunum Am Yığılır kalır yüreğim dolu gözlerinde F G Em Ter atar deniz geceler indiğinde Am Bana yoksun biliyorum G Usul usu eriyorum F G Am Kararıyor gözlerim hep yorgunum Am G Ne ekmek nede su Am Sensizlik korkusu F Dm İstemem yeter ki sen G Em Yanımda ol yeter Onyedi Teoman Am Dm Boş ver beni mühim değilim G C E Bu onun hikayesi Am Dm Çok beyazdı kir tutardı G C E Ömrü kelebek kadardı Am Dm G C Mektupları şişedeyken bir de bakmış deniz yokmuş Am Dm G C E Tek başına dans ederken mutsuzluktan sarhoşmuş G / Dm / E / Am Am Dm E Am Daha on yedi on yedi on yedi on yediymiş ( 2 ) Am Dm F Em Am Daha on yedi on yedi on yedi on yediymiş Am Dm Oyundan kalkmak isterken G C E Kağıtlar dağıtılmış Am Dm G C E Bu hava boşluğunda artık herşey satılıkmış Am Dm G C E Trafikte akmayan hep onun şeridiyken Am Dm Söylediği son şarkı G C E Elveda zalim dünyaymış G / Dm / Em / Am Am Dm E Am Daha on yedi on yedi on yedi on yediymiş ( 2 ) Am Dm F E Am Daha on yedi on yedi on yedi on yediymiş O Teoman (Capo 1 ![]() G Bm Em O her seyi kendi yanindan görüp G Em Almak istedigini alir D Baska sey düsünmez G Beni unuturdu G Bm Em Onun her ani heyecan dolu G Em Beni üzdügü anlarda bile D Yoklugunu hissetmek G Beni korkuturdu Em Ben her seyi onun için onun Am yaninda yaparken D G O hepsine uzaktan bakardi bir yabanci gibi Em Her sözümü dinliyor gibi Am Beni kandirirken D G Içinden gelen binlerce ses bastirirdi sesimi G Bm Em O her günü yeni bir umutla G Em Bekler gibi görünür D G Yarina inanmaz, beni avuturdu G Bm Em Onun her ani heyecan dolu G Em Beni üzdügü zamanlarda bile D Yoklugunu hissetmek G Beni, korkuturdu Em Am D G Paramparça Teoman Am Dm Saatim yok tam olarak bilemem Am Biraz bira biraz şarap önceydi E Nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken Am Yıllar hayatla geçiyor ![]() Dm Kayıp bir bavul gibiyim havaalanında Am Yada boş bir yüzme havuzu sonbaharda E Çok mu ayıp hala mutluluk istemek Am Neyse zaten hiç halim yok Dm { Bugün benim doğum günüm Am { Hem sarhoşum hem yastayım E { Bir bar taburesi üstümde Am { Babamın öldüğü yaştayım A Dm { Bugün benim doğum günüm Am { Kelimeler büyüyor ağzımda E Am { Bildiğim tüm hayatlar Am Dm E Am { Paramparça Paramparça Am Dm Takatim yok, yine de telefona sarıldım Am Son bir özür için tüm sevdiğim kadınlardan E Aradım, mesajlar çıktı kapattım Am Telesekretere konuşamayanlardanım ![]() TEKRAR A Rüzgar Gülü Teoman Dm Bb Kır evinin verandasında Bb F Bir rüzgar gülüne rastladım F A İnsanmışçasına A Dm Konuşmaya başladım Dm Bb Dedim benim kadar yalnızsan Bb F Tek gecelik bir aşksan F A Omuzlarına abanan A Bir anıdan kaçıyorsan A Dibe vurduysan ya da hala düşüyorsan Dm C A Bir yaz günü bir yaz günü (nac ![]() Dm C A Hiç bu kadar üşüdün mü Dm C A Rüzgar gülü rüzgar gülü Dm C A Hiç ölümü düşündün mü? Dm Bb Hayalimdeki adsız kadın Bb F Sanki ağzımda tadın F A Eminimki sen de A Hep kendini aradın Dm Bb Evimin yolu beni unutmuş Bb F Otellerin soğukluğunda F A Tüm bu garip duygular A Bir tür iç kanama A Dibe vurduysan ya da hala düşüyorsan (nac ![]() TEKRAR Sus Konusma Teoman Em Küçücüktüm ufaciktim bir dilenci kraldim D Am Em Çok yürüdüm çok aciktim Kalbim sizlar yüzüm gizler D Am Em Bir tren camindan dünyayi gördüm haline üzüldüm ( G Em C D ( Sus konusma sözler kimin umurunda ( G Em C D A ( Son bir öpücük yeter açik yaralarima ( G Em C D ( Belki sen umutsuzluktan sessiz ( G Em C D Em ( Sen zaten her zaman kaybettik senle ben Em Hayat bir yaris dersin hep D Am Em Bir meydan savasi bir kavga sakin yara alma Sen bir kagit gemisin gazteden D Am Em Kivrimlarin açilirken yorulmaz misin her gün ölmekten TEKRAR A Sen Benim Olmasan da Teoman A Daha gün ışığı görmeden E Bana görünmeden yolunda A Hergün arar o sevgiyi E Mışıl mışıl uykusunda D Sanma seni hatırlarım A E Önce sonra görmediğinde D Sanma sana çok kızarım E Zaten odam hep dar geliyor bana A D E Sen benim olmasan olmasan olmasan da ![]() ![]() A Yazı bitiren ol ellerin E Seni sevenlerin koynunda A Gördüm acılı resmini E Bana gülümsedi sonunda D Sanma seni hatırlarım A E Önce sonra görmediğinde D Sanma sana çok kızarım E Zaten odam hep dar geliyor bana A D E Sen benim olmasan olmasan olmasan da ![]() ![]() D Ya siz beni sevenler A E Unuttunuz sonunda D A E A Bu oteller kentinin diğer yakasında E Zaten odam hep dar geliyor bana ![]() ![]() Uykusuz Her Gece Teoman Uykusuz Her Gece Am Tam ona sarılırken gördüm penceremden Am Dm Gülünecek ne vardı gülüyordun ya öperken Dm Am Bu gece seninle olalım canım derken E Am Sildim seni o anda kalbimden Am Neydi kopan içimden Am Yıllar zincirinden Am Öldüm sanki yaşarken Am Dm Kaçtım hemen o sahneden Dm Am Kendimi buldum ben çalıştığım bu yerde E Am Azalır acılar da belki gitgide Dm Am Uykusuz her gece bu soğuk kahvede Dm Sabahlarım bazen günlerce C E Rüyalarıma gelme diye Dm Am Uykusuz her gece yorgun ölesiye E Am Unuturmuyum seni yorulsam her gece Am Masada boş bardaklar Am Kirlenmiş tabaklar Am Dm Çoğalıyor önümde bitmesin sabaha kadar Dm Am Yakmıyor elimi artık bu kaynar sular E Am Yoruldukça kaybolur acılar |
![]() |
![]() |
|