![]() |
Bir kadını aglatırken dikkat edin!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Bir kadını aglatırken dikkat edin!!!!!" ![]() ![]() ![]() Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından yaratılmadı, öyle olsaydı ezilirdi; üstün olmasın diye başından da yaratılmadı ![]() ama göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolun biraz altından, korunsun diye ![]() ![]() ![]() ![]() kalp hizasından, SEVİLSİN diye ![]() ![]() ![]() Talmud'dan alınmıştır ![]() (Musevilerin kutsal kitaplarından biri)
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
yosun_26
|
![]() daha önce resimli hali bana mail olarak gelmişti çoğu erkeğin okuması gereken bi yazı saol tatia |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tatia27
|
![]() ama göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolun biraz altından, korunsun diye ![]() ![]() ![]() ![]() kalp hizasından, SEVİLSİN diye ![]() ![]() ![]() ben okudugumda çok begendim özellikle bu kısmını |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ctn_86
|
![]() ama göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolun biraz altından, korunsun diye ![]() ![]() ![]() ![]() kalp hizasından, SEVİLSİN diye ![]() ![]() ![]() evet bu bölüm çok güzel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
rebellious23
|
![]() :)) bizim ağlatmamıza gerek yokki onlar bir bahane bulurlar zaten ağlamak için emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
angelesdream
|
![]() sen pakize sudanın yazısını okumuştun değilmi:))doğru diyorda olabilirsin tabii:) ikna oldum:) |
![]() |
![]() |
|