Genellikle erik ağacından oyularak yapılırÜflenen kısımda bir başlık vardırBaşlık şimşir ağacındandır, başlığın ucunda ses çıkmasını sağlayan kamış bu7lunurTürk folklorunda çok önemli bir yeri olan zurna, davulun ayrılmaz arkadaşıdırBüyükten küçüğe doğru üç ayrı boyu vardır:Kaba zurna, zurna, cura zurna
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.