|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
oktay, süsleme, tarifleri, tüyolarıyemek, usta’dan |
![]() |
Oktay Usta’Dan Süsleme Tüyoları-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oktay Usta’Dan Süsleme Tüyoları-Yemek TarifleriOktay Usta’dan süsleme tüyoları * Süsleme yemeğin içerisinde kullanılan ürünlerle yapılmalı ![]() * Ayrıca süsleme için kullanılan bütün ürünlerin yenilebilir olması gerekiyor ![]() * Yemek süslemesinde renk uyumu önemlidir ![]() * Yemeğin tabağa konuluşu da mühimdir ![]() ![]() * Yemek sofraları için salata önemlidir ![]() ![]() * Çoban salatalar yeşil veya kuru soğanla süslenebilir ![]() ![]() ![]() ![]() * Çorbalarda süsleme, tabağa konulduktan sonra yapılır ![]() ![]() ![]() * Şehriye çorbası gibi çorbaların da üzerine doğranmış maydanoz şık bir görüntü oluşturur ![]() * Kurutulmuş veya kızartılmış ekmek kırıntıları da çorba süslemesinde kullanılabilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|