![]() |
Turnedo, Bearnez Soslu-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turnedo, Bearnez Soslu-Yemek TarifleriTurnedo, Bearnez Soslu-Yemek Tarifleri Malzemeler • 5 x 125 gr bonfile • 50 gr (3 çorba kaşığı + 1 çay kaşığı) terayağ • 1/2 çay kaşığı tuz • Taze çekilmiş karabiber • 375 ml (1 1/2 su bardağı) Bearnez sos Tarif Bonfileleri bir beze sarıp kesilmiş olan yüzlerinden biri alta gelecek biçimde tezgaha koyup, hafifçe dövün ![]() Terayağı bir tavada eritin ![]() ![]() Tavaya koyup, bir kez alt üst ederek her iki yüzleri de 3`er dakika , etlerin üzerinde su damlacıkları oluşuncaya kadar, pişirin ![]() ![]() Bonfileleri fazla yağlarını süzdürerek, önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp yanında Bearnez sos ve dilediğiniz garnürtürlerle sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|