![]() |
Etli Kabak Dolması-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Kabak Dolması-Yemek TarifleriMalzemeler • 1 kg ![]() • 300 gr ![]() • 2 adet soğan • 2 çorba kaşığı pirinç • 1 çorba kaşığı terayağ • 1çorba kaşığı domates salçası • 1 demet dereotu ( ince kıyılmış ) • Tuz • Karabiber Tarif Kabakları kazıyıp içlerini boşaltın ![]() Kıymanın içine soğanları rendeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() İçlerini boşalttığınız kabakları hazırlamış olduğunuz iç ile doldurun ![]() ![]() ![]() Kabaklar yumuşayıp, dolma içindeki pirinçler şişince ateşten indirin ![]() Daha sıcakken üzerine önceden kıyılmış dereotu serperek, koyu yağlı yoğurt eşliğinde servis yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|