![]() |
Elbasan Tava-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elbasan Tava-Yemek TarifleriElbasan Tava Açıklama : yöresel yemeklerimizdedir fırında olduğu gibi aynı zamanda tava da kısık ateşte de pişirilebilir Other:Kullanılan malzemeler ![]() üre 45 dakika Zorluk Derecesi: orta Kaç Kişilik 6 500 gr Kuzu Eti (kemikli) 1 Su Bardağı Un 1 Su Bardağı Yogurt 2 Adet Yumurta 2 Yemek Kaşığı Margarin 1 Baş Soğan Yeteri kadar tuz, karabiber, kırmızı pul biber[*]1 Çay Bardağı SuHazırlık[*]malzemeleri hazırlayınTarifin Hazırlanışı Bir kap içerisinde yağ ile doğranmış soğanı hafifçe öldürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kapta yoğurt, yumurta ve unu top top olmaması için iyice çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|