![]() |
Cafe Di Paris Tarifi-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cafe Di Paris Tarifi-Yemek TarifleriMALZEMELER 1/2 kg dana strogonof veya ince şeritler halinde kesilmiş biftek 1 çay bardağı zeytinyağı 1 çay bardağı kırmızı şarap 200 ml'lik 1 paket krema (yaklaşık 1 su bardağı) 2-3 diş dövülmüş sarmısak 1 ![]() tuz-karabiber HAZIRLANIŞI Strogonof veya biftekler zeytinyağı ve şarap karışımında en az 6 saat bekletilir ![]() ![]() ![]() veya haşlanmış sebze ile servis yapılır ![]() Not:Kırmızı et kullanılmayıp tavuk kullanıldığı takdirde şarap ve zeytinyağı kullanılmasına gerek yoktur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cafe Di Paris Tarifi-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cafe Di Paris Tarifi-Yemek TarifleriPORCİNİ MANTARLI VE BİBERİYELİ YABANİ GÜVERCİN Malzemeler 2 adet güvercin göğüs 2 adet güvercin budu Zeytinyağı 5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç 10 adet porcini mantarı 3 yemek kaşığı demi glass sos 1 su bardağı kırmızı şarap Taze kekik ve biberiye YABANİ GÜVERCİN TARİFİ Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|