Sığır Sote Tarifi-Yemek Tarifleri |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sığır Sote Tarifi-Yemek TarifleriSığır Sote Tarifi Malzemeler
Yapılışı Etleri ufak ufak dograyip yaglarini alip yikayin, süzdürün ve bir tencerede erittiginiz margarinle beraber, etler suyunu cekene kadar, aradabir karistirarak pismeye birakin Et suyunu cektikten sonra, dogranmis sogani ilave edin ve etle beraber biraz kavurun Ufak ufak dogradiginiz dolmabiberi ve 1 yemek kasigi tatli kirmizi toz biberide ilave edip, 5 dakika kadar pisirin Tahmini 2 bardak su ve tuz ilave edip, yemegin suyu kaynamaya baslayinca, ocagi en düsük dereceye getirip, tencerenin kapagini kapatip, pismeye birakin Etler yumusamaya baslayinca, ufak ufak dogradiginiz patatesleride ilave edin |
|