![]() |
Haşlama Et Tarifi Oktay Usta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haşlama Et Tarifi Oktay UstaHaşlama Et Tarifi Oktay Usta ![]() Ustaların ustası Oktay ustamız haşlamayı aşağıdaki şekilde yapıyor ![]() ![]() Malzemeler •500 gr ![]() •500 gr ![]() •2 havuç •arpacık soğan •tuz •sıvıyağ Terbiyesi için •1 limon suyu , •1 yumurta sarısı •1 tatlı k ![]() •sıvıyağ •tuz •su Haşlama Et Yapılışı 500 gr ![]() ![]() ![]() dökün ve etleri yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerede kaynayan etlerin üzerine bütün patatesleri ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|