![]() |
Hünkarbeğendi-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hünkarbeğendi-Yemek TarifleriAçıklama : Klasik Türk mutağından Other:Kullanılan malzemeler :Süre 60 Zorluk Derecesi: orta Kaç Kişilik 4-6 500 gr Koyun Eti 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 2 Adet Soğan 1 Çorba Kaşığı Sirke 2 Adet Domates 2 ![]() 5 Adet Patlıcan 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 1 ![]() 1 ![]() 2 Çorba Kaşığı rendelenmiş Kaşar Peyniri[*]Tuz , KekikHazırlık[*]soğanları soyup doğrayınTarifin HazırlanışıTencereye etleri alıp, etler bıraktığı suyu çekene dek kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanları ateşte közleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|