Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabıyemek, tarifleri

Ev Kebabı-Yemek Tarifleri

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ev Kebabı-Yemek Tarifleri




Kullanılan malzemeler :Süre
20 DK
Zorluk Derecesi:
Kolay
Kaç Kişilik
2 Kişilik
400 gram yağsız kuzu eti
1 su bardağı süzme yoğurt
2 küçük pide
3 kaşık tereyağı[*]Tuz, karabiber, kırmızı biberTarifin HazırlanışıEti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın
Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın Tuz ve karabiber serpin
Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun
Servis tabağına çıkartın
Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün
Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin [*]En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.