![]() |
Ev Kebabı-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ev Kebabı-Yemek TarifleriKullanılan malzemeler :Süre 20 DK Zorluk Derecesi: Kolay Kaç Kişilik 2 Kişilik 400 gram yağsız kuzu eti 1 su bardağı süzme yoğurt 2 küçük pide 3 kaşık tereyağı[*]Tuz, karabiber, kırmızı biberTarifin HazırlanışıEti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın ![]() Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın ![]() ![]() Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun ![]() Servis tabağına çıkartın ![]() Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün ![]() Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|