![]() |
Havuclu Tırtıl Mantı-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuclu Tırtıl Mantı-Yemek TarifleriKullanılan malzemeler :Süre yarım saat falan Zorluk Derecesi: azcık zor Kaç Kişilik 6 kişilik HAMURU ICIN MAZEMELER: 2 Yumurta ![]() 1,5 Su bardagi ilik su ![]() 2 yemek kasigi siviyag ![]() Arzuya göre tuz ![]() Aldigi kadar un HARCI ICIN MAZEMELER: 300gr ![]() ![]() 3 Ortaboy havuc ![]() 1 Büyük sogan rendesi ![]() 3 Dis sarimsak ![]() 1 Tutam maydonoz ![]() 1 Cay kasigi karabiber ![]() 1 Cay kasigi pulbiber ![]() Havucu kavurmak icin siviyag ![]() Arzuya göre tuz ![]() SERVISI ICIN: 500gr ![]() ![]() 1 Dis sarimsak ![]() Bir tutam tuz ![]() ÜZERINE GEZDIRMEK ICIN: 2 Yemek kasig tereyag ![]() 1 Tatli kasigi kirmizi toz biber ![]() ![]() Öncelikle yogurma kabiniza su,yumurta,siviyaginizi alin ![]() ![]() ![]() Siviyagda havuc rendesine tuz ve sarimsagi ekleyerek güzelce kavurun,sogumaya birakin ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurlari teker teker acarak resimde görüldügü gibi su bardagi agziyla bardagi bastirarak kesin ![]() ![]() Yufkanin kenarlarindan artan yufka parcaciklarini ziyan etmemek icin bir sonraki acacaginiz hamura katarak diyer yufkanizi acin ![]() ![]() ![]() Tavaya tereyagini kizdirip,pul ve tatli kirmizi biberi yagda hafif cizirdayacak kadar yakin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|