Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alevli, pastırma, yapılır

Alevli Pastırma Nasıl Yapılır

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alevli Pastırma Nasıl Yapılır




Alevli Pastırma Nasıl Yapılır

Pastırma dilimlerini birbirlerinden ayırın Çemenlerini ayıklayın, bir tabağa dizin ve sofraya koyun

Malzemeler

50 gram yağlı pastırma,

3 yemek kaşığı rakı

Pastırma dilimlerini birbirlerinden ayırın Çemenlerini ayıklayın, bir tabağa dizin ve sofraya koyun Rakıyı bir cezveye koyarak kaynatmadan ısıtın Sıcak rakıyı sofraya getirip pastırmaların üzerinde gezdirin Tutuşturun Alevler sönünce soğutmadan yiyiniz Pastırma dilimleri ince ve kıvrılmış halde ise daha az rakı yeterli olabilir Alevlemeyi kibrit ile yaparsanız kibritin ecza kokusu sinebilir En doğrusu bir kağıt tutuşturup rakıyı yakmaktır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.