![]() |
Tarikat'ın |
![]() |
![]() |
#1 |
Aragorn561
|
![]() Tarikat'ın![]() Bir gün dünyadaki bütün savaşları bitirmek için bir plan yapıyorsunuz,bu planda da dünyanın en etkili yerlerinden birini (mesela ABD'yi) yok ediceksiniz ve gerisi de bu acıyla birlikte savaşlara bir son verecek,yani iyi birşey yapmak isterken kötü biri oluyorsunuz ve kendinize bir tarikat kuruyorsunuz,bu tarikat 10 kişiden oluşacak ve her biri 10 elin bir parmağını temsil edecek,temsil ettiği parmağa bir yüzük vermelisiniz,yüzükler aşşağıda var şimdi sırada sizin tarikat listenizde : ![]() (istediğiniz rütbe verebilirsiniz yada vermeyin siz bilirsiniz) benim listem şudur: -Aragorn561 (haliyle ve maskot lazım demi :D) -Kaplan(Mali sorumlu) -Equinox (Ekibe havalı biri lazım demi) -1die(internet ile ilgili şeyler,filmden tutki önemli yayınlayacağımız tehdit videolarına kadar herşey) -JOKER (ekibe bi seri katil lazım demi :D) -Gözyaşı(valla etrafı düzene sokacak bi genel yetkili lazım :D) -dejavu2009(son kullanma tarihi geçmeden yardımını alabildiğimiz kadar alalım :D) -bbk (dj olmassa etraf çok kasvetli olur tarikat deyince yeraltı,mağara felan aklınıza gelmesin modern biriyiz :D) -Şengül(tarikat da olsa kadın eli değmeli değilmi) -yesimciwciw(tek bayan oldu yalnız kalmasın demi)
![]() |
Cevap : Tarikat'ın |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Tarikat'ınkimse kendi taikatını koymazsa beni ergenekon diye alırlar bişeyler yazın la :D kalmayalım boynuzlu :D yazın gayri :D |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tarikat'ın |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Tarikat'ınKonu için teşekkürler konuyu komedi bölümüne taşıyorum
|