![]() |
Türkiye Uzay Kampı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkiye Uzay KampıTürkiye Uzay Kampı Eğitim, Takım Çalışması ve Teknoloji Bir uzay ve bilim merkezi olan Uzay Kampı Türkiye gençleri, bilim, matematik ve teknoloji alanında kariyer yapmaları için motive etmeye odaklanmıştır ![]() ![]() Programlar ve Simülatörler Uzay Kampı Türkiye programlarında, katılımcılara uzayda yaşama ve çalışma hissini veren simülatörler kullanılmaktadır ![]() ![]() ![]() Uzay Eğitimleriyle Küresel Dostluk 12 Haziran 2000’de açılan eğitim ve eğlence merkezi Uzay Kampı Türkiye’yi, 40'ın üzerinde ülkeden 70 binin üzerinde genç ve yetişkin ziyaret etmiştir ![]() ![]() Benzersiz Tesis-Benzersiz Konum Uzay Kampı Türkiye; İzmir’de, çağdaş bir endüstri merkezi olan Ege Serbest Bölgesi’nde ESBAŞ tarafından işletilmektedir ![]() ![]() Uzay Kampı Türkiye, Uluslararası Adnan Menderes Hava Limanı’na 5 dakika, şehir merkezine 15 dakika uzaklıktadır ![]() Uluslararası Onaylı Bilimsel eğitim veren Uzay Kampı Türkiye, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da tanınmaktadır ![]() ![]() Uzay Kampı Türkiye'nin üye olduğu okul organizasyonları: NESA- Yakındoğu ve Güney Asya Okullar Konseyi CEESA- Orta ve Doğu Avrupa Okullar Birliği ECIS- Uluslararası Okullar Avrupa Konseyi EARCOS- Denizaşırı Okullar Doğu Asya Bögesel Konseyi Detaylı bilgi için: http://www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|