![]() |
Kol Boregi Nasıl Yapılır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kol Boregi Nasıl Yapılır?Kol Boregi Nasıl Yapılır? Hamurun malzemesi 5-6 bardak un 1,5 yemek kasigi kuru maya (Burada sadece kuru maya oldugu icin tarifi bu sekilde verdim siz isterseniz yas maya da kullanabilirsiniz) 1 tatli kasigi seker Ilik su tuz Ic Malzemesi 1/2 kg kiyma 2 veya 3 sogan tuz, karabiber, maydanoz, pulbiber Biraz siviyag Yapilisi Once ic malzemesi hazirlayalim ![]() ![]() ![]() Hamuru hic bekletmeden bezelere ayrilim ![]() ![]() ![]() Bezelerden oklava yardimiyla yufka acalim ![]() ![]() ![]() ![]() Merdane yardimiyla yaklasik A4 kagit boyunda actigimiz yufkalarimizin icine kiymali harci koyup rulo seklinde saralim ve tepsiye dizelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|