Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
börek, çullama, çullu

Çullu Börek Çullama Börek

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çullu Börek Çullama Börek




Çullu Börek (Çullama Börek)

Açılan yufkalar hafif pişirilir Bir bütün yufka tepsi altına, biride üstüne konulmak üzere ayrılır Diğer yufkalar parçalanarak ufak parçalar haline getirilir Tencerede eritilen yağa yumurta kırılıp tuz ve biber ilave edilir Doğranan sermeler atılarak karıştırılır Yağlanan tepsiye bütün serme konulur Ufalanan yumurtalı parçalar tepsiye konulur Diğer bütün serme üsle konularak kızartılır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.