Açılan yufkalar hafif pişirilir Bir bütün yufka tepsi altına, biride üstüne konulmak üzere ayrılır Diğer yufkalar parçalanarak ufak parçalar haline getirilir Tencerede eritilen yağa yumurta kırılıp tuz ve biber ilave edilir Doğranan sermeler atılarak karıştırılır Yağlanan tepsiye bütün serme konulur Ufalanan yumurtalı parçalar tepsiye konulur Diğer bütün serme üsle konularak kızartılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.