Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acılı, hamur, işleri, kanepelerpasta, tarifleri

Acılı Kanepeler-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acılı Kanepeler-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri




Acılı Kanepeler-Pasta Tarifleri ve Hamur işleri

Malzemeler

• 12 adet tost ekmeği,

• 300 grceviz içi,

• 1 çorba kaşığı salça,

• 1 çorba kaşığı margarin,

• 4 diş sarımsak,

• 1 çorba kaşığı kırmızıbiber,

• 1 çorba kaşığı kimyon,

• 1 tutam tuz

Tarif

Salçayı,sarımsağı,margarini,baharatları ve kıyılmış cevizi bir kapta iyice karıştırınTost ekmeklerini çeşitli şekillerde kestikten sonra üzerlerine bu karışımdan sürerek servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.