Fırın köknar odunla yakılır Un elenip hamur yuğurulur ve mayalanır Fırında düşen köz (kor) fırın tabanına yayılarak ısınma tamamlatılır Hamur teknesinden alman iki yumruk büyüklüğündeki hamur unla pözülenir Yuvarlak hale getirilir Fırın küreği (dadul) ile önceden süpürülen fırına hamurlar yerleştirilir Yaklaşık bir saatte pişme gerçekleşir Bu ekmek mısır veya buğday unundan yapılır Ekmeğe çörek somun, somun ekmeği, karasomun gibi isimler verilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.