Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
börek, hazırlanışı, sütlü, yapılır, yapılışı

Sütlü Börek Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sütlü Börek Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır




Sütlü Börek – Malzemeler – İçindekiler
600 gr un
250 gr tereyağı-margarin
250 gr süt
250 gr beyaz peynir
yarım limon suyu
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı karbonat
2 adet yumurta
1 çorba kaşığı çörek otu
Unu eleyin Ortasını havuz gibi açın, oda ısısındaki tereyağını ve sütü karıştırıp bir hamur yapın Tuz ve karbonat da koyun Ceviz büyüklügünde parçlar ayırıp yarım cm inceliğinde elle yassılayın İçine maydanozlu peynir karışımdan koyup uçlarını kapatın Hepsini yağlanmış tepsiye dizin Üzerine bir çırpılmış yumurtayı sürün ve çörek otu serpip yüksek ısılı fırında yarım saat dk pişirin

Sütlü Börek Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.