|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
böreğipasta, hamur, işleri, peynirli, puf, tarifleri, tulum |
![]() |
Tulum Peynirli Puf Böreği-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tulum Peynirli Puf Böreği-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleriTulum Peynirli Puf Böreği-Pasta Tarifleri ve Hamur işleri Malzemeler • 90 gr ![]() • 225 gr ![]() • Tuz • 1 çay kaşığı limon suyu • 250 ml ![]() • 2 Çorba kaşığı yoğurt • 7 ![]() ![]() • Ayçiçek yağı Harcı İçin: • 1 Yumurta • 200 gr ![]() • 2 Yumurta sarısı • 1 demet dereotu • 450 ml ![]() Tarif Margarin`i bir tavada eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağladığınız hamuru çevreden merkeze doğru 15 cm ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrar dinlendirdiğiniz ve açtığınız hamurun önünüze gelen uzun kısmından 5 cm ![]() ![]() ![]() Kapatmak için harcın önünde 4 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız börekleri 2-3 dakika ayçiçek yağında kızartın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|