Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bohça, börek, etli, yapılır

Etli Bohça Börek Nasıl Yapılır

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Bohça Börek Nasıl Yapılır




Etli Bohça Börek nasıl yapılır Etli Bohça Börek tarifi

Malzemeler :

•8 adet kare milföy hamuru

•500 gr bonfile

•8 tatlı kaşığı kaşar peyniri rendesi

•2 adet domates

•1 adet soğan

•15 çorba kaşığı tereyağı

•1 tatlı kaşığı susam

•Tuz, karabiber

Tarif :

•Soğan ve domatesleri soyup, küçük küçük doğrayınız

•Tereyağını tencerede eritip soğanı hafifçe kavurunuz

•Domatesi ilave edip, karıştırınız

•Etleri ekleyin, suyunu salıp çekene kadar pişiriniz

•Tuz ve karabiber serpiniz

•Tencereyi ateşten alınız

•İçinden etleri çıkarın ve ayrı bir kaba alınız

•Etleri küp şeklinde doğrayınız

•Milföy hamurlarının herbirine sırasıyla biraz et, domatesli sos ve kaşar peyniri rendesi ilave ediniz

•Bohça şeklinde katlayınız

•Hazırladığınız börekleri fırın tepsisine dizip, üzerlerine susam serpiniz

•Önceden ısıtılmış 170 oC' li fırında kızarıncaya kadar pişiriniz

•Sıcak olarak servis yapabilirsiniz



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.