![]() |
Malatya Kömbesi-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Malatya Kömbesi-Yemek Tarifleri![]() 4 su b ![]() 1 su b ![]() 1 çorba k ![]() yarım p ![]() tuz,su iç harcı için: 200 gr kıyma 1 çorba biber salçası 1 soğan 2 çorba k ![]() 1 çay b ![]() sıvıyağ tuz,karabiber üzeri için: 2 çorba k ![]() sıvıyağ 1 yumurta sarısı HAZIRLANIŞI: Önce karıştırma kabına unu alın ![]() tuzu ekleyin ve karıştırın ![]() ![]() mayayı alın ![]() ![]() yavaş katarak yumuşak bir hamur hazırlayın ![]() hamur dinlenirken diğer tarafta sıvıyağda soğan ve kıymayı kavurun ![]() karabiberi ekleyin ![]() büyüklüğünde açın ![]() yerleştirin ![]() ![]() üzerine kapatın ![]() üzerine sürün ![]() |
![]() |
![]() |
|