![]() |
Ravyoli-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ravyoli-Yemek TarifleriRAVYOLİ Malzemeler Hamuru için: 2 adet yumurta 1 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un İç malzeme: 100 gr kıyma Tuz, karabiber, fesleğen Sosu için: 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı salça 1 fincan kaşar rendesi Yapılışı İç malzeme: Kıyma, fesleğen, tuz, karabiber bir kapta yoğrularak iç malzeme hazırlanır ![]() Hamuru için: Yumurta, tuzla çırpılır, aldığı kadar unla sert bir hamur yoğrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu için: Zeytinyağ ve salça tavada karıştırılarak sosu hazırlanır ![]() Mantı hamurları servis tabağına alınarak üzerine hazırladığımız sos gezdirilir ve kaşar peyniri rendesiyle servis yapılır ![]() |
![]() |
![]() |
|