Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çiçeği, kabak, kızartması, yapılır

Kabak Çiçeği Kızartması Nasıl Yapılır

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Çiçeği Kızartması Nasıl Yapılır




Kabak Çiçeği Kızartması Nasıl Yapılır

Kabak çiçeklerini bir kaba koyacağınız suya daldırarak zedelemeden yıkayın Suların süzülmesi için ters çevirip dizin Una yumurtayı kırın

Malzemeler

16 adet kabak çiçeği,

3 yemek kaşığı un,

1 yumurta,

yarım su bardağı ılık süt,

tuz

Kabak çiçeklerini bir kaba koyacağınız suya daldırarak zedelemeden yıkayın Suların süzülmesi için ters çevirip dizin Una yumurtayı kırın Tozunu koyun, çırparak azar azar ılık sütü ekleyin Gerektiği kadar ılık su ilave ederek koyu bir bulamaç haline getirin Bir tavada zeytinyağını kızdırın Kabak çiçeklerini

bulamaca batırıp iki taraflarını da kızartın Sıcak olarak sofraya getirin Yanında limon dilimi veya sarmısaklı, dereotlu süzme yoğurtla servis yapabilirsiniz



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.